Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 87

SELİM BEKAR YAZDI:VAAT DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ

Sevgili okurlarım, bir bilmecem var sizlere Sor sor dediğinizi duyar gibiyim.  Motorin 8 Şubat 2023 19 T,8 Şubat 2024 42 TL Artış % 121  bunun adı Güncelleme mi ZAM MI?..

SELİM BEKAR YAZDI:VAAT DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ

Sevgili okurlarım, bir bilmecem var sizlere Sor sor dediğinizi duyar gibiyim.  Motorin
8 Şubat 2023 19 T,8 Şubat 2024 42 TL
Artış % 121  bunun adı Güncelleme mi ZAM MI? Cevabınızı sosyal medya hesabımızdan bekliyorum.

 

31 Mart 2024 seçimlerinde  adaylardan neler duyarız? Hangi vaatler ön plana çıkar.Bir fal bakalım AKP Adayı  Mustafa Ravalı,1 Şehirler arası otobüs terminalin yerini değiştireceğiz. 2 Pazar yerini modern şekilde yapacağız. Reklam belediyeciliği yapmayacağız.4 OSB’yi Getireceğiz. 5. Eskiköy Sınır kapısını açacağız.6.  OSB Hayata geçene kadar 1000-2000 kişilik  küçük ölçekli  tekstil Atölyeleri  getirip İSTİHDAM sağlayacağız.7. Işıl ışıl Uzunköprü olacak. 8. Modern Tuvaletler.9. tarihi taş köprümüzün etrafını düzenleyeceğiz.

 

 

Vatandaşlar Sayın Ravalı’dan 2019 yerel seçimlerinde AKP Adayı Azbiye Ataşı’ın vaatlerinin yüzde doksanını duyacağız. Bir iki tane daha ekler. Sen yaz Selim Bey bu söylediklerimizi.Sayın Ravalı projelerini açıkladığında bunları gördüğünüzde ne kadar haklı olduğumuz takdir edeceksin.

 

 

Türkiye’de yoksulluk işsizlik her gün artıyor. Vatandaş sabah kalktığında zamla uyanıyor.Tabii ki AKP Zam demiyor güncelleme diyor.Zammın bile suçlusu CHP zihniyeti. CHP Zihniyeti OSB’nin gelmesi için 4 hisse alıyor. Gençlerinin burada kalması için taşın altına elini koyuyor.14 Mayıs seçimleri öncesinde Milletvekili’nin şöyle bir açıklaması vardı.Kavacık’ta kurulması düşünülen OSB için Bakanlar imzasını attı. Seçimlerden sonra başlıyoruz. İmzalar atılmışsa Neden başlamadı? Genel seçim bitti, yerel seçim yaklaştı aynı nakarat devam ediyor.

 

 

 

Vatandaş olarak  Bir çok şeyi unutsak ta  verilen sözleri hiç mi hiç unutmayız. 1000-2000 kişilik İSTİHDAM proje ile karşınıza gelecek olan  AKP Başkan Adayı Mustafa Ravalı’ya  22 yıldır  iktidar olan  Partiniz neden böyle İSTİHDAM sağlamak için adım atmadı bunun cevabını sizden bekleyeceğiz.diye soracağız.

 

Vatandaş olarak  Sayın AKP Ve Başkan Adayının En büyük projesi MİLLET BAHÇESİ OLACAKTIR.  Biz buraya not olarak düşüyoruz bol bol çay ve kek yiyeceğiz.

 

Uzunköprü belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özlem Becan  şuana kadar 15’e yakın proje sundu. 2019 Covid’in elini kolunu 2 yıl bağlasa da 10 projeden 8’ini hayata geçirdi. Bu projeler biz Uzunköprü halkı tarafından olumlu karşılandı.

AKP’nin  büyük projelerinden biride MODERN ŞEHİR TUVALETLERİ olacaktır.2019 seçimlerinde verilen vaatlerden biriydi. Ne demişti aday,İlçemizde eksikliğini hissettiğimiz bir konuda şehir tuvaletlerimizin bulunmamasıdır.

AKP’li yöneticilerin her seferinde belediyenin park bahçelerini çalıştırmasının zarar yazdığını dile getiriyorlar. Özelleştirme taraftarı olduklarını açıkça beyan ediyorlar.

2019 seçimlerinin vaatlerinin birinde NE DENMİŞ. KIRKKAVAK DERESİ REKREASYON ÇALIŞMASI
Yıllardır ilgisizlikten dolayı bir lanet gibi gösterilen Kırkkavak Deresi, şehir içerisinden geçen kısmının tamamını kapsayacak bir proje ile tüm Uzunköprülülerin uğrak noktası haline getirilecek.
Yürüyüş yolları, mesire alanları ve belediyemizin işletmesini yapacağı aile çay bahçesi ile yeşil ve mavi renginin buluşacağı projemizle bu bölgedeki mahallelilerimizin, yerel yönetim tarafından terk edilmişliğine son vereceğiz.
Size söz veriyorum: Yıllardır ailesi ile bir bardak çay içmek için çevre yoluna gitmek zorunda kalan mahallelilerin çilesi bitecek, iktidarın dokunuşu ile ilçemizin çehresi değişecek.

 

Bugün eleştirdiklerini 2019 seçimlerinde vaat olarak  söylemişler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL