Edirne Haberleri SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 5.028

UZUNKÖPRÜ’DE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ 2 YARALI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Malkoç Köyü yakınında meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında traktörden düşerek yaralanan Nihal Büyübağçe (57) ve ona yardım etmek üzere duran Mehmet Kortal (59) arkadan gelen..

UZUNKÖPRÜ’DE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ 2 YARALI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Malkoç Köyü yakınında meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında traktörden düşerek yaralanan Nihal Büyübağçe (57) ve ona yardım etmek üzere duran Mehmet Kortal (59) arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada araçtaki iki kişi ise yaralandı…

Uzunköprü’de feci kaza: 2 ölü 2 yaralı

 

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Malkoç Köyü yakınında meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında traktörden düşerek yaralanan N.B. ve ona yardım etmek üzere duran M.İ.K., arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada araçtaki iki kişi ise yaralandı.

Edirne-Uzunköprü ilçesi – Malkoç Köy yolunda 28.09.2021 günü saat:19:30 sıralarında  Ertan KORKMAZ (Uzunköprü 1962 d.lu) isimli şahıs, sürücülüğünü yapmış olduğu 34 HVG 70 plakalı Fıat Tempra markalı otomobil ile Uzunköprü istikametinden Malkoç Köyü istikametine ilerlerken yol kenarında duran Mehmet KORTAL (Kırkkavak 1962d.lu) ve Nihal BÜYÜKBAĞÇE(Karaağaç 1954d.lu) isimli şahıslara çarptığı, şahısların olay yerinde ex olduğu, daha sonra Ahmet BÜYÜKBAĞÇE (Uzunköprü 1949 d.lu) kontrolündeki 22 DK 928 plakalı traktörün römorkuna çarptığı tespit edilmiştir. Otomobilde yolcu olarak bulunan Gülhade TEZCAN (Danişment 1965 d.lu) isimli şahıs ve araç sürücüsü Ertan KORKMAZ (Uzunköprü 1962d.lu) isimli şahıslar yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır ve hayati tehlikeleri bulunmaktadır.

112 ekipleri, olay yerinde yaptıkları müdahalede otomobilin çarptığı Mehmet Kortal ve Nihal Büyükbağçe’nin hayatını kaybettiğini belirledi.  Olay ile ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL