Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 4.753

SON DAKİKA ELMALI KATLİAMINA 1 TUTUKLAMA

Uzunköprü’nün Elmalı köyü’nde 29 Mart gecesi Güner ailesinden 4 kişinin katledildiği olayda aynı köyden şüpheli olarak gözaltına alınan Berk Erdoğan, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine kondu.  Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla jandarma..

SON DAKİKA  ELMALI KATLİAMINA  1 TUTUKLAMA

Uzunköprü’nün Elmalı köyü’nde 29 Mart gecesi Güner ailesinden 4 kişinin katledildiği olayda aynı köyden şüpheli olarak gözaltına alınan Berk Erdoğan, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine kondu.  Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla jandarma ekiplerinin geniş çaplı yaptığı çalışma sonucu Erdoğan’ın köydeki evinde 2 silah ve kanlı elbisesi bulunduğu ve toplanan deliler sonucunda sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine kondu.

 

Uzunköprü ilçesi Elmalı köyünde 29 Mart gecesi yaşanan olay ilçede olduğu gibi tüm Türkiye’de infial yarattı. Elmalı köyünde yaşayan dede Mehmet Güner, aynı isimdeki Mehmet Güner, eşi Filiz Güner ve oğlu Anıl Güler evinde darp edilmelerin ardından öldürüldü. Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturma vahşetin detaylarını gün yüzüne çıkardı.

 

ŞÜPHELİYİ BAZ İSTASYONU VE KANLI ELBİSELERİ ELE VERDİ

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan şüphelilerden Berk Erdoğan’ın evinde yapılan aramada olayda kullanıldığı düşünülen 2 adet tabanca ve kanlı elbiseleri bulundu. Olay gecesi motosikletiyle Hayrabolu’da yakalanan Erdoğan’ın bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldığı güvenlik kameralarına yansıdı. Yaklaşık 2 gündür sorgusu devam eden Erdoğan’ın ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve Çorlu’da yaşadığını, köye gelmediğini söylediği öğrenildi. Soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte köyde bulunan baz istasyonundan köye geldiği tespit edildi. Yapılan araştırmada evinde kanlı elbiseleri ve olayda kullanıldığı düşünülen tabancaların delil olarak ele geçirilmesiyle birlikte şüpheli Berk Erdoğan, dün gece yarısı Uzunköprü Adliyesi’nde çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği’nde sorgusunun tamamlanmasının ardından tutuklandı.

 

900 ALTIN İÇİN ÖLDÜRDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYOR

Öldürülen Anıl Güner’in köy kahvesinde arkadaşları ile yaptığı sohbetlerde çiftçilik ve hayvancılık işlerinden iyi paralar kazandığı ve kazandığı parayla 900 altın yaptığı ve evde sakladığını paylaştığı belirtildi. Yapılan değerlendirmelerde Erdoğan’ın cinayeti altınlar işlediği düşünülüyor.

Öte yandan evde 40 adet boş kovan bulunduğu ve boğuşma yaşandığı belirtilmesiyle olayda silah seslerinin duyulmaması ise işlenen cinayetlerde kullanılan silahın susturucu kullandığı düşünülüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL