Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 305

SELİM BEKAR YAZDI:SAYIN RAVALI’DAN İNCİLER

Sevgili okurlarım, seçimlere şurada ne kaldı.  AKP Adayı Mustafa RAVALI,Uzunköprü belediye başkanı olduğunda   Üniversiteli  eğitim desteği 10  Bin TL  müjdesini seçim kitapçığında veriyor…   Önce  seçim kitapçığında ki  vaadini okuyalım..

SELİM BEKAR YAZDI:SAYIN RAVALI’DAN İNCİLER

Sevgili okurlarım, seçimlere şurada ne kaldı.  AKP Adayı Mustafa RAVALI,Uzunköprü belediye başkanı olduğunda   Üniversiteli  eğitim desteği 10  Bin TL  müjdesini seçim kitapçığında veriyor…

 

Önce  seçim kitapçığında ki  vaadini okuyalım sonrada yorumumuza geçelim.

 

Sayın Ravalı’nın  kitapçığındaki sözleri Lise öğrenimini Uzunköprü’de Tamamlayarak ,farklı şehir merkezlerinde üniversite hayatına adım atan gençlerimizi  ( seçim kitapçığında  geçlerimizi yazmışlar ona bile dikkat etmemişler) nasılsa okumaz bu milletimiz demişler……

 

 

Üniversiteli  Eğitim Desteği proje kapsamında  gençlerimize akademik eğitim yolunda  belediyemizce  karşılıksız nakdi destek sağlayacağız. ( burada 2-yıllık- 4- yıllık. Diye belirtilmemiş)

Öğrencilerimize  yılda belediye  olarak iki eşit  taksitle  10 bin lira eğitim desteği sağlıyoruz.

AKP İktidarı  2023 ‘de Lisans öğrencileri için 2000 tl Yüksek lisans için 4 bin  tl, Doktora için 6000 tl veriyor.

Sayın Ravalı’ ya Soruyorum  Hükümet   sizin verdiğiniz 10 bin tl yi vermez iken  siz nasıl vereceksiniz? Hangi kaynakla açıklayın… yoksa seçim bu verelim vaadi  vatandaş nasılsa unutur mu diyeceksiniz? Belki akıllarda kalmayacak ama bu satırlarda kalacak.biz zamanı geldiğinde hatırlatırız.

İktidar partisinin belediye Başkan Adayı sayın Ravalı, Uzunköprü halkına sen istersen  Uzunköprü gelişir diyor. Ergene Havzasının kirliliğinden tek bir kelime bile bahsetmemiş. 22 yıldır AKP  iktidarında ergene nehri kirli akmaya devam ediyor. Bizlerde hastanelerde şifa aramaya çalışıyoruz.

 

Projelerine baktığında   daha çok betonlaşacağımız görülüyor. Açıkladığı birçok proje zaten hayata geçmiş.

 

Uzunköprü’yü Ankara’ya Ankara’yı  Uzunköprü’ye  taşıyacağız. Diyor sayın Ravalı,Uzunköprü’nün kalkınmasını  yerelden başlatıyor.bir yandan  şehrimizde uzun zamandır mahrum bırakılan yerel yönetim hizmetlerini  tek tek tamamlarken, diğer yandan yerel ve merkezi iktidarın ortaklığında ele alacağımız projeler ile kadim şehrimizde değer katcağız.

 

Sayın Ravalı şunu demek   istiyor, Bugüne kadar belediye başkanları  hizmet yönünde eksik bir iş yapmadılar.

 

Sayın Ravalı, Uzunköprü’yü Ankara’ya Ankara’yı  Uzunköprü’ye  taşıyacağız diyor Uzunköprü Halkı Ankaraya Milletvekili gönderdi AKP’ninde vekili var. Seçimlerin  son günleri Vekilimiz Sayın Aksal Kaç kez sizinle çalışmalara katıldı.  Sayın Ravalı ,Ankara’ya  Uzunköprü ofisi kuracak bir ayağıda orada olacakmış… demek ki Ankara’da hizmet almak için yatıp kalkacakmış. O zaman Belediye başkanlığını kim yapacak… Kaç belediye başkan yardımcınız olacak.

Uzunköprü Halkı adına Hür Gazete  ve Selim Bekar Olarak sormaya devam ediyoruz. Adaylar Mal varlıklarınızı açıklayacak mısınız!

Sayın Ravalı’ın  icra dairesindeki bekleyişini haber yaptık. Özlem Becan’ın da açıklamasını yayımladık. Yorumda Sayın Yazarımız Serdar Manga yaptı. Bize taraf gazeteci yandaş diyen klavye kahramanları  Özlem Becan’ın açıklamasını gazetelerde görebildiniz mi? Ne gördünüz ? CHP Kadın kolları başkanı Nazlıaka’ya vatandaşın Özlem Becan’ı şikayetini.  Halk konuşacak, çünkü patron olduğu unutmayacak.tüm siyasilere,adaylara  sormalı. İktidar partisi milletvekili geldiğinde, bakan geldiğinde sormalı… Uzunköprü’ye neden bir simit parsı yatırımı yok..

Dün saatler 15:00 gösterdiğinde kapıdan bir bayan girdi. AKP adayı sayın Ravalı’nın bir hediyesi var. takdim etmek istiyorum dedi. Bende tabiki dedim almayabilirsiniz dedi. Olur mu öyle şey dedim…Aldım.

 

Sayın Ravalı Sosyal Medya hesabından  yaptığı  paylaşımda Belediye Personelimizi Ziyaret Ettik

Belediye emekçilerimiz için; baskı ve mobbinge maruz kalmadıkları, sadece Uzunköprü’ye hizmet edecekleri, mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratacağız.

Malum Belediyeler için rant kapısı haline gelen SODEMSEN sisteminden çıktığımızda, emekçilerimiz maaşından kesilen meblağ direkt olarak personelimizin maaşına eklemlenecek.

Siyasi ve şahsi ihtiraslarla hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağız.

Haftaya görüşmek üzere

Sevgili okurlarım bana şunu söylüyorsunuz diren ampulü çok fena patlatacak. Diren neydi acaba ?

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL