Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 226

Selim BEKAR yazdı; UZUNKÖPRÜ HALKININ  BAŞKAN BECAN’A GÜVENİ TAM

      UZUNKÖPRÜ HALKININ  BAŞKAN BECAN’A GÜVENİ TAM     Sevgili okurlarım, geçtiğimiz pazar günü AKP Uzunköprü Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla..

Selim BEKAR yazdı; UZUNKÖPRÜ HALKININ  BAŞKAN BECAN’A GÜVENİ TAM

 

 

 

UZUNKÖPRÜ HALKININ  BAŞKAN BECAN’A GÜVENİ TAM

 

 

Sevgili okurlarım, geçtiğimiz pazar günü AKP Uzunköprü Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleşti.AKP Uzunköprü Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını canlı şekilde sizlere ulaştırdım.

 

Sayın Ravalı’ın  konuşmasını vereyim ; “Sayın bakanımız bugün bizlerle olması sayın Cumhurbaşkanımızın Uzunköprü’müze vermiş olduğu kıymetin bizlere olan güveninin bir göstergesidir. Bu güven gücümüze güç kattığı gibi sorumluluğumuzda bizlere hatırlatmaktadır. Şehrimizin durumu ihtiyaçları hepimizin malumudur. Çözümü ise bin dokuz yüz doksan dört yılında sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da temellerini attığı ve köklü bir marka haline getirdiği ak belediyeciliktir. İstihdam sosyal alanlar altyapı üst yapı kentsel planlama ve vatandaşların taleplerini görmezden gelen yönetim anlayışı gibi sorunlarla boğuşan Uzunköprü’müz de sizlerin desteğiyle birlikte bir nisan sabahı kimsenin şüphesi olmaması için yüzyılın değişimini hazırladığımız yüz projeyle başlatıyoruz. Hafta içi düzenleyeceğimiz aday ve proje tanıtım toplantısına şimdiden sizlere davet ediyor hepinize teşekkür ediyorum saygılar sunuyoruz.

 

Konuşmasının ardından kameraları  katılanlara çeviriyorum.Katılım az alkışlar cılız.Cılız olduğunu gören Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak mikrofonda  “Tüm Uzunköprü’ye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan selam getirdim. Buradaki enerjiyi gördüm, muhteşemsiniz. Uzunköprü Mustafa başkanla 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya hazır mı? Hazır. Uzunköprü AK belediyeciliği istiyor, Mustafa başkan çok çalışıyor, teşkilat çalışıyor bu heyecan bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah 31 Mart’ta Uzunköprü’yü eser siyaseti ile hizmeti ile AK belediyecikle buluşturmak için kapı kapı dolaşmalıyız. Çok çalışmalıyız. Var mıyız? Buradaki tablo şunu gösteriyor sandıkları açın, AK Parti geliyor. Biz yerelde hizmet başlar diyerek Recep Tayyip Erdoğan’la yürüyen bu vatanı seven insanlarız. Şimdi de Uzunköprü’yü ihya etmek için, yeniden yaratmak için Organize sanayisiyle, spor tesisleriyle Uzunköprü’yü ihya edeceğiz. Bende Gençlik ve Spor Bakanı olarak söz veriyorum. Başkan sen ne istersen hepsini yapacağız. Sen yeter ki çalış biz sabahlara kadar çalışacağız. Yolunun açık olsun. Yürü Mustafa başkan yolun açık olsun” sözleri ile ateşlemeye çalışsa da  nafile cılız alkışlar.kazanamayacaklarını onlarda biliyor.

 

 

Teknoloji cağındayız  kimin nerede ne yaptığını, neler konuştuğunu görüyor ve izliyor. Muhakkak ben yayınlamasam başkası yayınlıyor. Açılışta konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın konuşmasını dinleyen vatandaşlar  Mustafa sen iste verelim diyor. 4 Yıldır Uzunköprü Halkı Stadının yapılmasını istiyor bir türlü bitirilemiyor. Kulüp küme düşüyor. Emekliler zam istiyor para yok, partili adayı kazansın diye para var diyor. Sadece Uzunköprü’de mi AKP’liler bunu diyor  Türkiye’nin il ve ilçelerinde söylemleri aynı.  AKP’li adayı seçin  hizmet edelim seçmezseniz hizmet yok.

 

 

AKP Adayı Ravalı Konuşmasında  yüzyılın değişimini hazırladığımız yüz projeyle başlatıyoruz  diyor vatandaş olarak soruyoruz? 100 proje kaç yılda bitireceksin.  Belediye hacizli ise bunları nasıl yapacaksın. 6 Aydır RAVALI’yı aday yapmak için manşetlerinden indirmeyen  medyası  son günlerde yine Özlem Becan ve isim veremediği gazetecilere salvolar sallamaya başladılar.

 

Uzunköprü halkı Ravalı seçime şurada 23 gün kaldı projelerinden bir ses seda yok. yandaş  medyan ve danışmanın  projelerini yazamadı mı daha? Projeleri onlar hazırlıyorsa sen ne yapacacaksın. Senin Uzunköprü için tek bir  PROJE ÜRETME YETENEĞİN YOK MU?

 

Sevgili Okurlarım  diyor ki  AKP Adayı Ravalı’nın konuşması çok kısa öyle uzun uzun konuşacak bir şeyi yok varsa yoksa  (BELEDİYE  HACİZLİ,BORÇLU BELEDİYE) 22  YILDIR İKTİDARDA OLAN PARTİNİZİN YÖNETTİĞİ  Hükümetin hiç borcu yok mu?

 

Yıllarca AKP İlçe teşkilatında görev yapmış sevdiğim abim diyor ki CHP Özlem Becan’la seçimi rahat alacak.  Esnafları gezerken dışarıda oturan esnaf bana selim bey  ben yıllardır lokanta işletiyorum. Babam  yıllarca kasaplık yaptı.  oturacak evi bile yok kirada, Ravalı köfte arabasınla başladığı mesleğinde BUGÜN SAYILI ZENGİNLER ARASINA GİRMİŞ. Nasıl oluyor bana açıklasana dedi. Bunu ben değil Başkan adayı Ravalı açıklasın dedim.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL