Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 95

MÜFİT DEMİRKOL YAZDI:SON NOKTA…(!)

Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine beş gün kaldı.Beş gün sonra yani 31 Mart 2024 pazar günü oylar kullanılarak, uzun zamandır sabrımızı taşıran, bizleri inanılmayacak derecede aldatılmaya çalışılan siyasi..

MÜFİT DEMİRKOL YAZDI:SON NOKTA…(!)

Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine beş gün kaldı.Beş gün sonra yani 31 Mart 2024 pazar günü oylar kullanılarak, uzun zamandır sabrımızı taşıran, bizleri inanılmayacak derecede aldatılmaya çalışılan siyasi partilerin aday adaylarının seçim propagandaları son bulacak.

Seçimi kim kazanmış, kim belediye başkanı , kim muhtar olmuş, artık bu millet bunları da merak etmez oldu.

Öncelikle nasıl bir seçim olacağı, oyların ne şekilde ve  nasıl sayılacağından emin olamayan seçmenlerin, günlerdir devam eden kargaşanın sonunda kafalarının dinlenebileceği ümidi ile işlerine, güçlerine yönenelebilecekleri günleri beklemekteler.

Seçimlere katılmak isteyen adayların ve aday adaylarının seçim araçları ile inanılmaz bir gürültü ile sokaklarda gezmeleri ile, seçmenlerin sadece nefretlerini kazanmaktadırlar.

Hangi siyasi parti olursa olsun, aday adaylarının biribirlerini saygısızca ve terbiyesizce suçlamaları da milletimizin ayrıca nefretlerini kazanmalarına sebep olmuştur.

Şu anda iktidarda olan Adalet ve Kalkınma Partisinin başkanı ve bu cumhuriyetin cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip  Erdoğan’ın kendi siyasi partisinin adaylarını inanılmaz bir şekilde mitinglerde desteklemesi asla bir cumhurbaşkanına yakışmamıştır. Milletimiz, yurdumuzun demokrasi ile özgürce idare edilmediğini görmektedir. Gerek mitinglerde söylenen sözlere, gerekse  yapılacaklara inanmamaktadır.

Son günlerin iki konusu gündemin en üst basamağına oturdu: Yaklaşan seçimler ve başkanlık sistemi ile Kürt açılımı. Her ikisi de henüz çözülememiş, büyük sorunlar yumağı olarak ortalıkta duruyor.

Bu gün yurdumuz cumhuriyet idaresinin yerine “tek adam” rejimi ile idare edilmektedir. Milletimizin bundan hiç bir şüphesi kalmamıştır. İşte bütün bu sebeplerden dolayı, millet olarak seçim sonuçlarının da adil bir şekilde sayılabileceğinden, kimlerin ne şartlarla seçimlerde oy kullanabileceğinden kesinlikle emin değildir.

Yapılacak seçimlerin, sadece göstermelik olduğu ortadadır.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL