Tarım Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 183

ZİRAAT ODASI 6 EYLÜLDE KAREVLİ FUARINA GİDİYOR

Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim kurulu Başkanı Özcan Kayalı , Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Hakkında gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: Pandemi kuralları çerçevesinde 6-9 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak Karaevli Tarım..

ZİRAAT ODASI 6 EYLÜLDE KAREVLİ FUARINA GİDİYOR

Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim kurulu Başkanı Özcan Kayalı , Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Hakkında gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: Pandemi kuralları çerçevesinde 6-9 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı’na, Uzunköprü Ziraat Odası delegeleri ve personeli 6 Eylül 2023 Çarşamba günü katılacak.

 

Zirai ilaç, tohum ve gübre üreticilerinin en yeni ürünlerini tarlada uygulanmış ( 122 çeşit hububat ve 32 çeşit yem bitkileri) olarak ziyaretçilere tanıtma şansını yakalayacağı fuarda aynı zamanda ziyaretçiler tarım profesyonelleri ve uzmanlarından kendi işletmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri ürünler ile ilgili tüm bilgileri alabilecekler. 122.000 metrekarelik fuar alanında ziyaretçilerin ilgisini çekecek tarla bitkileri ve bahçe bitkilerinin yanı sıra alternatif bitkilerde yer alıyor.

 

Tarımsal mekanizasyon ve Traktör firmalarının en yeni teknolojilerinin yer alacağı fuar ziyaretçilerine, aynı ürün gamında farklı markaları aynı anda görüp kıyaslama yapabilme ve alım kararını verme imkanı sunuyor.

 

Her alanda olduğu gibi tarım sektöründe de yenilikler her geçen gün ilerlemektedir. Gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan yeni ürünlerin tanıtılması ve her çiftçinin bu teknolojilerden haberdar olması adına ‘Tarımda Yeni Başlangıçlar‘ başlığı altında sektörde ki son teknolojileri ve yeni ürünleri bu alanda inceleme fırsatı bulunacaklar.’dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL