Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 180

MARTİN:EMEKÇİLERE BASKI KURMAYACAĞIZ

MARTİN:EMEKÇİLERE BASKI KURMAYACAĞIZ Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, geride bıraktığımız gün belediye personeli ile bir araya gelerek, benimseyeceği yönetim anlayışına dair bilgiler verdi. “BELEDİYE EMEKÇİLERİNE BASKI KURMAYACAĞIZ” 31 Mart akşamı..

MARTİN:EMEKÇİLERE BASKI KURMAYACAĞIZ

MARTİN:EMEKÇİLERE BASKI KURMAYACAĞIZ

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, geride bıraktığımız gün belediye personeli ile bir araya gelerek, benimseyeceği yönetim anlayışına dair bilgiler verdi.

“BELEDİYE EMEKÇİLERİNE BASKI KURMAYACAĞIZ” 31 Mart akşamı Uzunköprü halkının oyları ile seçildiğini, parti rozetini çıkardığını ve Uzunköprü’de siyaseti kenara bırakıp hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Martin, işten çıkarmalarla ilgili olarak; “Dışarıda işten çıkarmalarla alakalı olarak bir sürü dedikodular olabilir. Ben şunu açıkça söyleyeyim biz buraya insanlara baskı kurmaya, tehdit etmeye, ekmekleri ile oynamaya gelmedik. Biz Uzunköprü’nün geleceğine sahip çıkmaya geldik. Bizim derdimiz Uzunköprü. Biz kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Daha çok ekmeğimizi büyütmek için buradayız. Bundan sonra dediğim gibi iyi günde kötü günde de hep birlikte olacağız.” “BU MAKAMLAR HALKIN MAKAMIDIR.” Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, kendisinin “sürgün” tabir edilen Kırcasalih su kuyularından gelip Belediye başkanlığına seçildiğini ve emeğin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade etti. Başkan Martin; “Ben emeğim içinden gelen bir insanım. Sürgünlerden gelen bir insanım. Ben emeğinde, mücadelenin de ne olduğunu biliyorum. Onurlu yaşamanın ne olduğunu da biliyorum. Her bireyin onurlu yaşam hakkı var. Buna saygı gösteriyorum. Bu duruma saygı gösteriyoruz ve her zaman saygı göstereceğiz. Bu makamlar dediğim gibi halkın makamıdır.” dedi. “BİZ ŞATAFATLI BİR HAYAT YAŞAMAYACAĞIZ.” Uzunköprü belediyesi içerisinde çalışan hiçbir personeli siyasi baskı yapmayacaklarını, mesai saati dışında herkesin herkesle görüşülebileceğini, sosyal medyadan da herkesi beğenebileceğinin altını çizen Başkan Martin “Biz şatafatlı bir hayat yaşamayacağız. Ve olması gerektiği gibi doğal şekilde yaşayacağız. Ben Ediz olarak geldim, günü geldiğinde de Ediz olarak bırakacağım. Ellerim temiz olarak geldim ve temiz olarak da gideceğim. Burada herşey kanunla, yönetmelikle olacak. Hiç kimsenin ne müdürlerin, çalışanların üzerinde hiçbir siyasi baskı olmayacak. Beş buçuktan sonra herkesle görüşebilirsiniz arkadaşlar. Sosyal medyadan istediğinizi de beğenebilirsiniz. Bu sizin yaşam tarzınız. Hiç kimsenin yaşamına müdahale etmeyeceğiz. Çünkü insanların özgür olmasını istiyoruz. Bundan sonra bu belediye de herkes eşit, herkes özgür ve mutlu olacak.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL