Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 154

HİZMET BİRLİKLERİNDE SEÇİMLER YAPILDI

  HİZMET BİRLİKLERİNDE SEÇİMLER YAPILDI   Uzunköprü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Uzunköprü Su Birliği yönetimlerine üye seçimi 25 Nisan 2024 Perşembe günü  Uzunköprü Ziraat Odası Toplantı  Salonunda gerçekleşti…

HİZMET BİRLİKLERİNDE SEÇİMLER YAPILDI

 

HİZMET BİRLİKLERİNDE SEÇİMLER YAPILDI

 

Uzunköprü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Uzunköprü Su Birliği yönetimlerine üye seçimi 25 Nisan 2024 Perşembe günü  Uzunköprü Ziraat Odası Toplantı  Salonunda gerçekleşti.

Gerçekleşen seçime Kaymakam Onur KÖKÇÜ, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat ÖZTÜRK , İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam KÖKÇÜ ;  “Birliklerimiz ilçemize hizmet için kurulan teşebbüslerdir.  Gerek KÖY-DES gerekse Özel İdare’den gönderilen ödeneklerle ve birliğimizin kendi imkanları ile geçmiş yıllarda olduğu gibi 2024 yılında da köylerin alt yapı çalışmaları kapsamında, yol, içme suyu ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam edecek. Ben şimdiden seçilen arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Gündem maddelerin tek tek okunmasının ardından seçimlere geçildi. Gerçekleşen seçimlerde Köylere Hizmet Götürme Birliğine;

İl Genel Meclis üyesi CHP’li Mustafa Üstün ,AKP’li  Mutlu KIRMAN, Muhtarlık seçiminde ise Balabanköy Köyü Muhtarı Özgür ÇEVİKve Bayramlı Köy Muhtarı Sezer KIRCI seçildi.

Uzunköprü Su Birliği seçiminde ise; Maksutlu köy muhtarı Sadettin FİLİZ,Sultanşah köy Muhtarı Samet YILDIRIM, Kurttepe köy Muhtarı Mesut YILDIZ Balabankoru  Muhtarı Üzeyir ERDUĞAN seçildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL