Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 186

YENİ BÖLÜMLER AÇILMASI İÇİN ÖNEMLİ ZİYARET

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak İŞÇİMEN ve beraberindeki heyet ilçemizdeki üniversitede yeni açılması planlanan yeni bölümler adına ilçemiz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akalın’ı ve Ticaret Borsası Başkanı..

YENİ BÖLÜMLER AÇILMASI İÇİN ÖNEMLİ ZİYARET

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak İŞÇİMEN ve beraberindeki heyet ilçemizdeki üniversitede yeni açılması planlanan yeni bölümler adına ilçemiz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akalın’ı ve Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan’ı makamında ziyaret etti.

 

Konu hakkında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak İŞÇİMEN,Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Enver Erdinç DİNÇSOY, Müdür Yardımcısı Özge Alev SÖNMEZ ÇALIŞ, Yüksekokul Sekreteri Çetin TOPÇU, , Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yasin AKKUŞ ve Yüksekokul Sekreteri Yücel ALBAYRAK, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail AKALIN’ ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz ve Meslek Yüksekokulumuzun öğrenci kabul ettiği bölümler ve yeni açılması planlanan bölümler hakkında istişarede bulunuldu.

 

Uzunköprü Ticaret Borsası’ndan yapılan açıklamada ise; “T.C. Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak İşçimen, Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Enver Erdinç Dinçsoy, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özge Alev Sönmez Çalış ve Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Yücel Albayrak 10.10.2023 tarihinde borsamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ile görüştüler. Ziyarette Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulunun mevcut öğrenci kabul ettiği bölümler ile yeni açılması planlanan bölümler hakkında istişarede bulunuldu.” İfadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL