Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 185

UZUNKÖPRÜSPOR 2. YARIYA İDDİALI GİRMEK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı perdesi bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Uzunköprüspor ilk yarıda sergilediği performansın üstüne koyarak ligde üst sıraları hedefliyor.Uzunköprüspor ligin ilk..

UZUNKÖPRÜSPOR 2. YARIYA İDDİALI GİRMEK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı perdesi bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Uzunköprüspor ilk yarıda sergilediği performansın üstüne koyarak ligde üst sıraları hedefliyor.Uzunköprüspor ligin ilk yarısının son maçında 7 Ocak günü oynadığı maçta sahasında karşılaştığı Lüleburgazspor’u golcü oyuncusu Utkan Konyalı’nın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.Temsilcimiz 2. Yarıya 28 Ocak 2024 Pazar günü oynayacağı Kapaklıspor maçı ile start verecek.

 

TAKIMIN GOLCÜSÜ MUĞLASPOR’DA

Öte yandan Uzunköprüspor’un bu sezon gol yükünü çeken ve istikrarlı performansıyla göz dolduran Utkan Konyalı takımdan ayrıldığını duyurdu.Konyalı’nın Muğlaspor’a transfer olduğu öğrenildi.Konu hakkında kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Takımımız oyuncularından UTKAN KONYALI’nın transferi için “MUĞLA SPOR” ile anlaşma sağlanmıştır…Genç kardeşimize katkılarından dolayı teşekkür eder. Başarılarının devamını dileriz.

 

 

ERGENE STADINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Öte yandan Uzunköprüspor’un mabedi olan Uzunköprü Ergene Şehir Stadı’nda yenileme çalışmalarına başlandı.Stadın çim serim işlemlerinin başlandığı görülürken çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.Genel kanı ise stadın bu yılki maçlara yetişemeyeceği yönünde.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL