Edirne Haberleri Eğitim Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 409

UZUNKÖPRÜ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK MERKEZİNE MASA TENİSİ MASASI VERİLDİ.

  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında camilerde eğitim gören öğrencilerimizin de faydalanması amacıyla Uzunköprü Müftülüğü Gençlik Merkezine masa tenisi masası verildi. Sporun..

UZUNKÖPRÜ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK MERKEZİNE MASA TENİSİ MASASI VERİLDİ.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında camilerde eğitim gören öğrencilerimizin de faydalanması amacıyla Uzunköprü Müftülüğü Gençlik Merkezine masa tenisi masası verildi.

Sporun tabana yayılması, spor kültürünün oluşturulması ve branş sayısını arttırmak için proje kapsamında yerli ve milli spor malzemeleri üretilmesi kararlaştırıldı.

Bu amaç doğrultusunda, masa tenisi sporunun ithal olan masalarının ucuza mal edilmesi amacıyla Valiliğimizin talimatlarıylaEdirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyelerinde öğrenciler tarafından Masa tenisi masası üretilmiştir.

Üretilen masatenisi masalarından bir tanesi de Uzunköprü MüftülüğüGençlik merkezine yerleştirildi.Ayrıca Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından satranç takımı ve masa tenisi raketlerinin de verildiği ziyarette Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında ‘’Uzunköprü’de sporun tabana yayılması, sporunun ve sporcunun gelişimi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL