Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 81

ÇELEBİ’DEN BÖLGE MÜDÜRÜ YÜCEGÖK’E ZİYARET

    ÇELEBİ’DEN BÖLGE MÜDÜRÜ YÜCEGÖK’E ZİYARET S.S. Çakmak Barajı Sulaması Sulama Kooperatifi Başkanı Ünal Çelebi ve yönetimi Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Faruk Yücegök’ ü ziyaret etti. Kanal çalışmalarından..

ÇELEBİ’DEN BÖLGE MÜDÜRÜ YÜCEGÖK’E ZİYARET

 

 

ÇELEBİ’DEN BÖLGE MÜDÜRÜ YÜCEGÖK’E ZİYARET

S.S. Çakmak Barajı Sulaması Sulama Kooperatifi Başkanı Ünal Çelebi ve yönetimi Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Faruk Yücegök’ ü ziyaret etti. Kanal çalışmalarından dolayı Yücegök’e teşekkür eden Çelebi, 2024 yol haritası ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını da ifade etti. Yapılan ziyaret hakkında Çakmak Barajı Sulaması Sulama Kooperatifinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “S.S. Çakmak Barajı Sulaması, Sulama Kooperatifi olarak Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz Sn. Faruk Yücegök’ ü ziyaret ettik.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Yapımı devam eden 164 Bin 530 dekar zirai arazinin sulanmasına hizmet edecek olan Çakmak Barajı Sulaması 1. Kısım işi ve Çakmak Barajı Yaklaşım Kanalı P2B Pompa İstasyonu ve ENH işinin 2024 yol haritası ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Hayırlısı olsun. Yine bölge müdürümüz 2. kısım sulama projeleri adına ihale sürecinin başlatılması için DSİ genel müdürlüğü ile görüşüldüğünü ve gelişmelerin olumlu yönde ilerlediğini ifade etti. Bu bizler için çok sevindirici gelişmedir. Ben bu ihalede destek veren Edirne Valimiz sayın Yunus Sezer’e, DSİ Bölge Müdürümüz Faruk Yücegök’e çok teşekkür ediyoruz. Dileğimiz bir an önce toplulaştırma çalışmalarının ve diğer iletim hatlarının tamamlanarak tüm topraklarımızın suya bir an önce kavuşmasıdır” denildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL