Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 137

MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇİYOR

MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇİYOR Yeni muhtarların belirlenmesiyle birlikte Uzunköprü Köy  ve Mahalle Muhtarlar Derneği de yeni başkan ve yönetimini seçecek. 13 Mayıs  2024 Pazartesi günü yapılması beklenen muhtarlar derneği seçiminde başkanlık için şu ana ..

MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇİYOR

MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇİYOR

Yeni muhtarların belirlenmesiyle birlikte Uzunköprü Köy  ve Mahalle Muhtarlar Derneği de yeni başkan ve yönetimini seçecek.

13 Mayıs  2024 Pazartesi günü yapılması beklenen muhtarlar derneği seçiminde başkanlık için şu ana  kadar mevcut Başkan Nevzat Öztürk’ün  ön plana çıkıyor.

 

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Uzunköprü’de merkez mahalleler, köyler ve Kırcasalih Beldesi de dahil olmak üzere toplam 73 köy ve mahalle muhtarı seçildi. 38 yeni muhtar mührü alırken, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği de olağan genel kurul toplantısı ile yeni dönemde başkanlık yapacak ismi belirleyecek.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Nevzat Öztürk gazetemiz genel yayın yönetmeni Selim Bekar’a  yaptığı açıklamada, seçimli olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 11.00’da Uzunköprü Belediyesi İş Merkezinde Muhasebeciler Derneğine ait toplantı salonunda yapılacağı açıklayarak . 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü yapılacak seçimde  aday olduğunu açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL