Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 510

UZUNKÖPRÜ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE 3.’SÜ

Lise öğrencilerini temel, sosyal alanlarda ve uygulamalı bilim alanında araştırmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla 53’üncüsü düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın ödül..

UZUNKÖPRÜ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE 3.’SÜ

Lise öğrencilerini temel, sosyal alanlarda ve uygulamalı bilim alanında araştırmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla 53’üncüsü düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın ödül töreni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, YÖK Başkanı Erol Özvar ile TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal katıldı.

Yarışmada Uzunköprü’yü ve Edirne’yi temsilen katılan Uzunköprü Anadolu Lisesi öğrencileri Fatma Bulut ve İlayda Bolat yaptıkları projeyle sosyoloji alanında Türkiye 3.’sü oldular.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ödül törenine dereceye giren öğrenciler,danışman öğretmenleri Uzunköprü Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni Kadri Adanır ve Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman katıldı.Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;” 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sosyoloji Alanı Türkiye 3.sü ekibi gururla sunuyorum. Mutluluk gözyaşları sel oldu, aktı Teşekkürler evlatlar, teşekkürler Kadri öğretmen” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL