Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 125

SİNAN TEKİN:HAYIRLI OLSUN

SİNAN TEKİN:HAYIRLI OLSUN   Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, seçim sonuçlarının Edirne için hayırlara vesile olmasını diledi.   Tekin, Mahalli İdareler Genel..

SİNAN TEKİN:HAYIRLI OLSUN

SİNAN TEKİN:HAYIRLI OLSUN

 

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, seçim sonuçlarının Edirne için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Tekin, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Başta kıymetli meslektaşım Filiz Gencan Akın olmak üzere seçilen tüm adaylara görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Tekin şunları kaydetti:

“Tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen bütün seçim bölgelerinde canla başla çalışan başta adaylarımız olmak üzere, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza ve üyelerimize gayretleri için çok teşekkür ediyorum. Fedakârca çalıştılar. Allah onlardan razı olsun. Bizler kökü mazide, gözü atide bir geleneğin bugünkü mümessilleriyiz. Bu hareketin kökleri Malazgirt’tedir, Söğüt’tedir; Dumlupınar, Sakarya, Çanakkale’dedir. Bu kutlu davanın temsilcileri olarak Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya hedefimizden asla ama asla vazgeçmeyeceğiz.Önümüzdeki günlerde seçimin geniş kapsamlı bir değerlendirmesini yapacağız.Eksiklerimizi giderecek, hatalarımızı düzelteceğiz.Saadet Partisi, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hayırlı hizmetleri desteklemeye, ülkemizin aleyhine olan yaklaşımlara karşı da sonuna kadar mücadele etmeye devam edecektir.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL