Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 406

SELİM BEKAR YAZDI:AVUCU KADAR YÜREĞİ OLMAYAN İNSANLARIN KÜREK GİBİ DİLİ VAR…

Sevgili okurlarım,Akıllı ile arkadaş ol! Az konuşur, Hak Konuşur,Mert konuşur,Rahatlarsın. Mert ile dost ol!Mertlik bilir,Vefa bilir,Dost bilir,Yüreklenirsin Ahlaklı ile yola çık!İhanet etmez, Yolda Satmaz,Arkadan vurmaz,Huzur bulursun!….. 31 Mart seçimlerini geride..

SELİM BEKAR YAZDI:AVUCU KADAR YÜREĞİ OLMAYAN İNSANLARIN KÜREK GİBİ DİLİ VAR…

Sevgili okurlarım,Akıllı ile arkadaş ol! Az konuşur, Hak Konuşur,Mert konuşur,Rahatlarsın.

Mert ile dost ol!Mertlik bilir,Vefa bilir,Dost bilir,Yüreklenirsin Ahlaklı ile yola çık!İhanet etmez,

Yolda Satmaz,Arkadan vurmaz,Huzur bulursun!…..

31 Mart seçimlerini geride bıraktık. Uzunköprü Kamuoyunda CHP üçüncü parti olacak algısı oluşturulsa da sandıklar açılıp kapandığında öyle olmadığını gördük.

CHP 15 Yıl sonra Belediyeyi İYİ Parti adayı Ediz Martin’e kaptırdı.

 

CHP ve Aday Özlem Becan mazeret üretmeyecek şapkayı önüne koyup nerede nasıl yanlış yaptık diye  kendilerini sorgulayacak. İlçe yönetimi başarısız olduğunu ilan edip  kongre kararı almalı.Ben şahsım olarak Özlem Becan’ın görev süresince ilçemize güzel hizmet ettiğini düşünenlerdenim. Halkımız öyle düşünmeyip Başkan Becan’a yetki vermeyip, meclisini onaylayarak.İlçe  yönetimine Yanlışlarınızı görün  dedi.CHP’liyim diyen ve CHP’nin kaybetmesi için meclise verip adaya vermeyenler.çok mutlular. Sosyal medyadan yazıp çiziyorlar.CHP yine onlara kaldı diye havalanıyorlar.bugün sizin yaptığınızı  gelecekte de sizlere yapılacağını unutmayın…..

 

Hür Gazete ve Selim Bekar ,CHP  ve adayını açık şekilde desteklemiştir. Öyle şuramız buramız oynamadan açık net olarak rengimizi  ortaya koyduk.Sonuna kadarda çizgimiz değişmeyecek….

Sosyal medyada fake hesaplarla ve açık hesaplarla şahsıma yazan çizenler kuruşu kuruşuna hesapladım sizi inanın 5 para bile etmediniz….Biz karada yürüttüğümüz geminin kaptanıyız, siz hangi teknenin küreğisiniz.Hani ben kötüyüm ya sizin  gözünüzde! Hiç düşünüyor musunuz  acaba; Siz kaç kuruşluk adamsınız benim gözümde.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz  bilmiyorum ama ben sizi hiçbir şeyden saymıyorum.

 

Sevgili okurlarım, 31 Mart 2024 Seçimlerin ilk değerlendirmesini AKP İlçe başkanı Önder Kuruşar yaptı.Açıklamaları şu şekilde: “Güzel Uzunköprü’müzün güzel insanları.31 Mart seçimlerini acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Bizler ve teşkilatımız ve gönüllüler olarak büyük özveri ile Uzunköprü’müz için mücadele ettik.Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum.Mesai harcayarak seçimleri vatandaşlarımıza sunan sayın basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.Seçimlere katılan tüm adayları medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.Seçimlerin demokratik bir şekilde gerçekleştirilmesi için çaba gösteren Sayın Kaymakamımıza, Emniyet ,Jandarma Teşkilatına,Sayın ilçe başkanlarına ,seçim kurulu başkanı ve üyelerine,sandık kurulu başkanları ve üyelerine teşekkür ediyorum.Bugüne kadar belediye başkanı görevinde bulunan vatandaşlarımızın hizmetinde olan Sayın Özlem Becan’a teşekkür ediyorum.Yeni belediye başkanlığı görevine seçilen Sayın Ediz Martin kardeşimize de muvaffakiyetler diliyorum.Kırcasalih beldemizde başkanlığa seçilen Sayın Samet Ertaş kardeşimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.Seçilen belediye meclis üyelerine,il genel meclis üyelerine,Muhtar ve azalarımızı tebrik ediyorum.Göreve seçilen herkese başarılar diliyorum.Görevi devreden arkadaşlara sivil hayatta başarılar diliyorum.Değerli Uzunköprü’müzün değerli insanlarını saygıyla sevgiyle selamlıyorum.!

Günün Sözü: Edep aklın tercümanıdır. Herkes edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar değerlidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL