Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 408

RAVALI:UZUNKÖPRÜ HALKININ YÜZÜNE NASIL BAKACAK?

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı,sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak CHP Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan’a çağrıda bulundu.Ravalı paylaşımında; “Bildiğiniz üzere Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a..

RAVALI:UZUNKÖPRÜ HALKININ YÜZÜNE NASIL BAKACAK?

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı,sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak CHP Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan’a çağrıda bulundu.Ravalı paylaşımında; “Bildiğiniz üzere Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a siyasi kariyerimi ortaya koyarak bir çağrıda bulunmuştum.Kendisi uzunca bir süredir Belediyenin İcra Dosyası olmadığını ve bizlerin yalan söylediğini iddia ediyordu. Bu minvalde kendisine; Uzunköprü Belediyesinin icra dosyası/dosyaları var mı? yok mu? Yok diyor ve yalanında ısrar ediyorsan gel, 22 Mart Cuma günü yani bugün saat 10.00’da İcra Dairesine gidelim. Siz, Uzunköprü Belediye Başkanı sıfatı ile ilgililere ‘belediyemizin her hangi bir icra dosyası var mı?’ diye sorun. Eğer ilgililer ‘Hayır. Belediyenin herhangi bir icra dosyası yok’ demesi halinde ise ‘sizin lehinize adaylıktan çekileceğim’ çağrısında bulunmuştum.

 

Ancak kendisi, iddialarının arkasında durmak adına İcra Dairesine gelmek şöyle dursun, seçildiği günden bugüne kadar olduğu gibi, attığı yalanların ortaya çıkmasıyla sinir krizleri eşliğinde kişiselleştirilmiş bel altı iftiralarına sarılmayı tercih etti. Biz, Becan’ın her köşeye sıkıştığında, her yalanı ortaya çıktığında, kendi partilisi dahi olsa insanların geçmişine umarsızca saldırarak iftira atmasına artık alıştık. Ancak Uzunköprülüler bu çirkinlik ve seviyesizlikten çok sıkıldı!Bugün yaptığımız ve kendisi için de bir ‘aklanma fırsatı’ mahiyeti taşıyan çağrıya uymayan Becan’ın, ‘Uzunköprü Belediyesinin bir kalem dahi icra doyası yok’ yalanı artık ayan beyan ortaya çıkmıştır!

 

Bizlerin merak ettiği ise bu saatten sonra Uzunköprülülerin yüzüne nasıl bakacağıdır! Lakin 5 yıllık tecrübeyle sabit bir şekilde biliriz ki, huy edindiği yalan ve iftira hastalığından muzdarip olmaya maalesef devam edecektir. Çünkü kendileri için kurdukları küçük krallıklarında lüks yaşantılarının sona erecek olmasından çok korkuyorlar…Sevgili hemşerilerim.Uzunköprü’nün geleceğini şekillendirecek vizyon projelerimiz ışığında sizler için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerden dileğim, gerçekleri ortaya koyma çabalarımıza ve akabinde 1 Nisan sabahı ‘Marka Şehir’ olma yolculuğumuza el vermenizdir. Az kaldı! Uzunköprü Gerçek Belediyecilik ile tanışacak!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL