Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 233

RAVALI’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Türkiye 2029’a kadar görev alacak olan Yerel ve Mahalli İdareleri seçme adına 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti.Uzunköprü’de seçimin galibi İYİ Parti’nin adayı Ediz Martin oldu.Gün boyu kıran..

RAVALI’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Türkiye 2029’a kadar görev alacak olan Yerel ve Mahalli İdareleri seçme adına 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti.Uzunköprü’de seçimin galibi İYİ Parti’nin adayı Ediz Martin oldu.Gün boyu kıran kırana geçen seçim sonuçlarının ardından oyların çoğunluğunu alan Ediz Martin Uzunköprü Belediye Başkanı seçildi.

 

AK Parti’nin Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı yayınladığı mesajla Uzunköprü halkını teşekkür etti.Ravalı mesajında; “Kıymetli Uzunköprülüler sevgili hemşerilerim;31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Uzunköprülülerin iradesi sandıkta tecelli etmiş, gayri resmi sonuçlar bugün itibari ile resmiyet kazanmıştır. Öncelikle yerel seçim sonuçlarının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.İnandığımız “Marka Şehir Uzunköprü Vizyonu” kapsamında gece gündüz çok çalıştık. Bu emeğimizin bir yansıması olarak son seçim sandıkları açılana dek sürekli yarışın içerisinde olduk.

Seçim takviminin işlemeye başladığı günden itibaren gece gündüz demeden özveriyle çalışan, büyük emek veren AK Parti teşkilatının her bir ferdine minnetlerimi sunuyorum. Bizleri bir kardeşi ve evladı olarak samimi duygularla bağrına basan, bizlere oy versin veyahut vermesin tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.Belediye meclis üyeliğim ve başkan adaylığım süreci boyunca, odağında Uzunköprü’müzün olduğu bir siyaset anlayışına bağlı kalmaya özen gösterdim. Kıyasıya mücadele içerisinde olmamıza rağmen, seçim rekabetimizi Uzunköprü’nün kazanımları üzerinden yaşamamıza katkı sunan Ediz Martin kardeşime teşekkür ediyor, milletimizden görev yetkisini alan belediye başkanımıza, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza başarılar diliyorum.

Uzunköprü’ye hizmet arzusuyla çıktığım bu yolda; benimle birlikte sabahlayan proje ekibim, bana inanıp bu şehre olan sevdama ortak olan dostlarım, kazandığım yeni arkadaşlarım iyi ki vardınız. Sağ olun var olun. Hakkınızı helal edin.Her birinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum…” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL