Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 169

ÖZCAN:KAVGA YOK SEVGİ VAR

ÖZCAN:KAVGA YOK SEVGİ VAR Türkiye 5 yıl boyunca şehirlere hizmet edecek olan yerel yöneticileri seçme adına 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti.Edirne’ye bağlı 9 İlçenin 6’sını Cumhuriyet Halk..

ÖZCAN:KAVGA YOK SEVGİ VAR

ÖZCAN:KAVGA YOK SEVGİ VAR

Türkiye 5 yıl boyunca şehirlere hizmet edecek olan yerel yöneticileri seçme adına 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti.Edirne’ye bağlı 9 İlçenin 6’sını Cumhuriyet Halk Partisi,2’sini AK Parti Kazanırken,1 İlçeyi ise İYİ Parti kazandı.2019 Seçimlerinde AK Parti’nin çok az oy farkıyla kazandığı Keşan’da bu seçimin galibi geçmiş dönem Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan oldu.

 

Toplam 49031 seçmenin bulunduğu Keşan’da 40226 vatandaş oy kullandı bu oyların 38913’ü geçerli sayıldı.Oyların %53.11’ini(20667) CHP Adayı Mehmet Özcan alırken,%41.47’sini(16.139) Mustafa Helvacıoğlu,%2.11’ini (822) Zafer Sarıkeçe aldı. Keşan Belediye Başkan’lığı seçimlerini kazandığını ilan eden Mehmet Özcan’dan ilk açıklama geldi. Özcan; “4. kez Keşan Belediye Başkanlığı’nı bana bahşeden partime öncelikle teşekkür ediyorum. Bu seçim sürecinde başta ilçe başkanım olmak üzere partimin bütün kadın kolları olsun, gençlik kolları olsun, üyeleri olsun, değerli Keşanlılar’ın destekleriyle biz bu seçimi aldık. Keşan halkı, aklıselimdir. Yalana, dolana, iftiralara prim verecek bir toplum değildir. Bunun en somut örneğini bugün yaşadık. Yalanla, dolanla bir şeyler yapacağını zannedenler hava aldılar. Ve biz seçimi aldık. Bundan sonra ben Keşan’ın belediye başkanıyım, herkesin belediye başkanıyım. Keşan’da insanlarla barışık olmak istiyorum. Kavga yok, sevgi var. İnşallah, Allah kısmet eder, bir 5 yıl ölesiye Keşan’a hizmet ederim. Yalanla dolanla bir şeyler yapacağınız zannederler, hava aldılar” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL