Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 108

OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

2023-2024 eğitim öğretim yılının 2. Döneminin başlamasıyla birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri ve Jandarma ekipleri Uzunköprü’de okul servislere yönelik denetimler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.Denetimlerde okul servis araçları durdurularak..

OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

2023-2024 eğitim öğretim yılının 2. Döneminin başlamasıyla birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri ve Jandarma ekipleri Uzunköprü’de okul servislere yönelik denetimler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.Denetimlerde okul servis araçları durdurularak kontrol edildi. Ekipler, kurallara uyulup uyulmadığı, araç içerisinde bulunması gerekenler ve evrak kontrollerini yaptı.

 

Konu hakkında Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı İlçemize Bağlı belde ve köylerden Taşıma Merkezi Okullarımıza Öğrenci taşımacılığı yapan servis araçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Belediye Başkanlığı Zabıta Amirliği Ekiplerince denetimler yapılmış olup; yüklenici ve şoförlere gerekli bilgilendirmeler ve Uyarılarda bulunulmuştur.” İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL