Keşan Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 151

KEŞAN’DA FECİ KAZA:4 ÖLÜ,1 YARALI

Korudağ’da 21 Temmuz Cuma günü sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti,1 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, emniyet şeridinde duran arı kovanlarıyla yüklü bir kamyonete..

KEŞAN’DA FECİ KAZA:4 ÖLÜ,1 YARALI

Korudağ’da 21 Temmuz Cuma günü sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti,1 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, emniyet şeridinde duran arı kovanlarıyla yüklü bir kamyonete arkadan gelen bir TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet parçalanırken, içindeki 5 kişiden 4’ü yaşamını yitirirken 1 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Köyceğizli Arıcı Doğan Menteşe’ye ait kamyon Balıkesir’den sabah erken saatlerde Edirne istikametine doğru yola çıktı. Korudağ mevkiinde lastikleri patlayan kamyon emniyet şeridine park etti.

 

İddiaya göre arkadan gelen TIR park halindeki kamyona çarpıyor. Kazada Doğan Menteşe iki oğlu Okan Menteşe ile Hakan Menteşe ve Buluthan Aydın vefat etti.. Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliğinden yapılan açıklamada “Arıların kaldırılmasında yardımda bulunan tüm arıcılarımıza ve Edirne Arıcılar Birliği Baskani Erdoğan Altınordu’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başımız sağolsun.” denildi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL