Keşan Haberleri Okuma Sayısı: 126

KEŞANLI OYUNCU DİNÇER, OYNADIĞI REKLAMLA DUYGULANDIRDI

Keşanlı oyuncu Samet Serdar Dinçer, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle bir elektronik ticaret platformu için çekilen reklam filminde oynadığı Türk subayı rolüyle duygulandırdı. Keşanlı oyuncu Samet Serdar Dinçer, bir elektronik ticaret platformu için..

KEŞANLI OYUNCU DİNÇER, OYNADIĞI REKLAMLA DUYGULANDIRDI

Keşanlı oyuncu Samet Serdar Dinçer, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle bir elektronik ticaret platformu için çekilen reklam filminde oynadığı Türk subayı rolüyle duygulandırdı.

Keşanlı oyuncu Samet Serdar Dinçer, bir elektronik ticaret platformu için Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle çekilen reklamda Kurtuluş Savaşı yıllarındaki bir Türk subayını canlandırdı.

 

Dinçer, reklam gereği Türk subayı olarak gittiği köyde bir aileye oğullarının savaşta şehit düştüğü haberini vererek, kendilerine Türk bayrağı teslim etti. Şehidin babası ise bayrağı evlerinin önüne astı. Reklam duygu dolu anlar yaşatırken, izleyicilerden tam not aldı.

Samet Serdar Dinçer, reklamda kahraman bir Türk subayını canlandırmaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı. (ÜNSAL YÜCEL)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL