Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 238

JANDARMA EKİPLERİ MELHAN TEKSTİL’DE KADINLARI UYARDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ilçemizde faaliyet gösteren ve kadın çalışana verdiği değerle bilinen Melhan Tekstil İşletmesini ziyaret ederek çalışanlara KADES hakkında eğitim verdi.   Konu hakkında Edirne Valiliği’nden..

JANDARMA EKİPLERİ MELHAN TEKSTİL’DE KADINLARI UYARDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ilçemizde faaliyet gösteren ve kadın çalışana verdiği değerle bilinen Melhan Tekstil İşletmesini ziyaret ederek çalışanlara KADES hakkında eğitim verdi.

 

Konu hakkında Edirne Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Edirne İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımıza Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Kapsamında Bilgilendirme ve KADES Uygulamasının Tanıtımı bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.

Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından, Uzunköprü ilçesinde bulunan Tekstil Fabrikasında çalışan kadın vatandaşlarımıza 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında broşür dağıtımı, Aile İçi Şiddetin Önlenmesine dair bilinçlendirme ile KADES mobil uygulamasının amaçları ve kullanımı doğrultusunda eğitim ve tanıtım faaliyeti icra etmiştir.

Kadına karşı şiddetin önlenmesi emniyet ve asayişin sağlanarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL