Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 480

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, 2022 YILI MART AYI ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde aylık olarak yapılan çalışmalara yönelik olarak başlatmış olduğu bilgilendirmelerine devam ediyor. Başta, asayiş ve suçlular mücadeleye yönelik yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu..

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, 2022 YILI MART  AYI ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde aylık olarak yapılan çalışmalara yönelik olarak başlatmış olduğu bilgilendirmelerine devam ediyor.

Başta, asayiş ve suçlular mücadeleye yönelik yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi;

“2022 yılı şubat ayı içerisinde polis sorumluluk sahasında yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi;

1- Aranan şahıslara yönelik;    Değişik yargı mercileri tarafından aranan toplam 27 şahıs yakalanmış, adli mercilere teslim edilen bu şahıslardan 16 tanesi ‘ tutuklanmıştır. Tutuklanan şahısların 2 aydan 9 yıla kadar değişik hapis cezası ile arandıkları tespit edilmiştir.

2-  Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında;    Mart ayı içerisinde 6 farklı tarihte yapılan operasyon ve aramalarda Toplam 9 şüpheli şahsın ev iş yeri araç ve üzerlerinden farklı cins ve miktarlarda metaamfetamin, toz esrar  ve bonzai türünde  uyuşturucu madde ve düzenekler ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar haklarında hazırlanan fezleke ve suç unsurları ile birlikte adliye sevk edilmişlerdir.

3-)     Geçmiş tarihlerde ilçemizde meydana gelen   ve  başta faili bilinmeyen hırsızlık vb asayiş olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda 19  olayın şüphelisi  15 şüpheli  şahıs  tespit edilmiş haklarında tanzim edilen evraklar ile adli mercilere intikali sağlanmıştır.

4_ Yapılan önleyici aramalarda değişik suç unsuru suç aletleri ele geçirilmiştir.

İlçemizde asayiş ve huzurun sağlanmasına yönelik çalışmalar devam edecek olup suç ve suçla mücadelede  karşılaşılan olaylarda 112 acil ihbar hattına bilgi verilmesi , ayrıca ilçe emniyet müdürlüğüne ait  0505 318 2251 numaralı hatta (watsapp vb)  görüntülü ve sesli ihbarda bulunulması önem arz etmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL