Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 404

BULGARİSTAN’DAKİ JUDO TURNUVASINDA UZUNKÖPRÜ DAMGASI

Bulgaristan’ın Pazarcık kentinde düzenlenen Balkanların en prestijli Judo Turnuvasına Uzunköprülü sporcular damga vurdu. Uzunköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğüne kayıtlı 13 sporcunun katıldığı turnuvada sporcularımıza üç antrenör eşlik etti. Minik bayanlarda..

BULGARİSTAN’DAKİ JUDO TURNUVASINDA UZUNKÖPRÜ DAMGASI

Bulgaristan’ın Pazarcık kentinde düzenlenen Balkanların en prestijli Judo Turnuvasına Uzunköprülü sporcular damga vurdu. Uzunköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğüne kayıtlı 13 sporcunun katıldığı turnuvada sporcularımıza üç antrenör eşlik etti. Minik bayanlarda dereceye giren sporcularımız yurda madalya ile döndü.

Turnuva ile ilgili olarak Uzunköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bulgaristan’ın Pazarcık şehrinde yapılan ‘6’ncı. Topolov Açık Panagurişte Bulgaria 2022’ judo turnuvasına 14 ülke ve 983 sporcu katılmıştır. Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo takımımız 13 sporcu ve Antrenörlerimiz: İhsan Köksoy, Koray Tozanlı, Sertaç Kıvrak eşliğinde katılmışlardır. Uzunköprülü Sporcularımız Ece Ergen Süper Minikler Bayanlar 38 kg kategorisinde 3’ncü, Alara Akbuz Minik Bayanlar 27 kg kategorisinde 2’nci, Elif Kurtar Minik Bayanlar 52 kg kategorisinde 3’ncü olmuşlardır. Uzunköprülü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak sporcularımız ve antrenörlerini tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL