Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 325

BECAN:KAYBEDENLERİN TELAŞI İÇERİSİNDESİNİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan rakibi AK Parti Uzunköprü Belediye Başkanı Mustafa Ravalı’nın şahsına yönelttiği söylemler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.Becan paylaşımında; “Kaybedenlerin telaşı içerisindesiniz…”Yavuz..

BECAN:KAYBEDENLERİN TELAŞI İÇERİSİNDESİNİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan rakibi AK Parti Uzunköprü Belediye Başkanı Mustafa Ravalı’nın şahsına yönelttiği söylemler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.Becan paylaşımında; “Kaybedenlerin telaşı içerisindesiniz…”Yavuz Hırsız” ev sahibini şaşırtır diye boşuna söylememişler.Yalan söyleseniz de, iftira atsanız da Uzunköprü’nün kızı leke tutmaz! Elindeki kağıdı okuyamayanlar, prompterdan meydan okuyor bak bak Projeniz yok, yalandan başka söyleyecek sözünüz yok. Seçim çalışması dediğiniz sadece Özlem Becan düşmanlığından ibaret. Nasıl bir rant çarkına çomak soktuysak ne yapacağınızı şaşırdınız sizi gidi tatlı su rantçıları!Sen ilk önce, siz cebinizi doldururken, Uzunköprü’de dara düşen, borcunu ödeyemeyen icraya düşen binlerce insanın dosyalarına bak icra dairesinde. Ucuz kahramanlığı bırak!

Mal varlığını açıkla önce; sadece mal varlığını değil nasıl kazandığını da açıkla! Kaç kamu binasını hiç fiyatına aldığını açıkla! Sen icra dairesinin yolunu iyi bilirsin! İnsanlar alın teri akıtıp helal ekmek için saatlerce ter döküp çalışıyor ama günün sonunda çocuğuna marketten istediği çikolatayı bile alamıyor. O yüzden çıkacaksın ilk önce mal varlığını ve nasıl kazandığını açıklayacaksın!

Nerden geliyor bu değirmenin suyu yoksa sende Mülk Allah’ındır deyip kenara mı çekileceksin?

Yoksa biz kerameti üç tekerlekli köfte arabasında mı arayalım?” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL