Yaşam Okuma Sayısı: 470

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Babalar Günü ne zaman sorusu, bu anlamlı güne kısa süre kala vatandaşların yoğunlaştığı konulardan oldu. Bu özel günde en değerli ve hayattaki dayanağımız olan babaları sevindirmek ve onlara minnet duygularını..

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Babalar Günü ne zaman sorusu, bu anlamlı güne kısa süre kala vatandaşların yoğunlaştığı konulardan oldu. Bu özel günde en değerli ve hayattaki dayanağımız olan babaları sevindirmek ve onlara minnet duygularını göstermek isteyenler Babalar Günü 2021 tarihine göre planlarına başladı. 2021 takvimine göre, bu yıl Babalar Günü 20 Haziran Pazar günü kutlanacak. İlk kez 19 Haziran 1910’da Washington’un Spokane şehrinde kutlanan Babalar Günü bu yıl kısmen koronavirüs gölgesinde geçecek .

Babalar Günü her yıl haziran ayının üçüncü haftasının Pazar günü kutlanıyor. Bu yıl haziran ayının üçüncü pazarı ise 20 Haziran’a denk gelecek. Dolayısıyla 20 Haziran 2021 Pazar günü Babalar Günü olarak Türkiye’de de kutlanacak.

Hazırladıkları hediyeleri iletecek olanlar bu hediyeleri anlamlı mesajlarla süsleyecekler. Hediye konusunda kararsız kalanlar ise farklı platformlar aracılığıyla araştırmalarını sürdürüyor. Birçok mağazanın ve dijital satış sitelerinin de bu güne özel indirimler yapması bekleniyor.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle hafta sonu kısıtlamanın olup olmayacağı ise kısa süre sonra netleşmiş olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL