Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 359

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİ 21 OCAK 2022 CUMA GÜNÜ SONA ERDİ.

Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan,İlçe  Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman,Şube Müdürü Özcan Güner,Ergen İlkokul Müdürü ve müdür Yardımcıları eşlik etti. ,Her bir öğrenci ile yakından ilgilenen Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz..

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİ 21 OCAK 2022 CUMA GÜNÜ SONA ERDİ.

Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan,İlçe  Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman,Şube Müdürü Özcan Güner,Ergen İlkokul Müdürü ve müdür Yardımcıları eşlik etti.

,Her bir öğrenci ile yakından ilgilenen Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan  öğrencilere  karnelerini verdi.

Öğrencilerimize bol bol kitap okumaları, dinlenmeleri ve fırsat buldukça açık havada oyunlar oynamaları tavsiyelerinde bulunan Sayın Kaymakamımız öğrencilerimizin dışarıda oyunlar oynayacakları zamanlarda kullanabilmeleri için tüm çocuklarımıza atkı, bere ve eldiven hediye ettiler.

 

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman,gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada:  İlçemizde bulunan 2’si resmi 1’i özel toplam 3 Bağımsız Anaokulunda  885 okul öncesi, 16 ilkokulda 2315, 15 ortaokulda 2298, 10 lisede 2312 olmak üzere toplam 7810 öğrencimiz, 55 idarecimiz, 526 öğretmenimiz ve değerli velilerimiz ile 2021-2022 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Sağlık ve başarıyla tamamladığımız birinci yarıyıl döneminde çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösteren değerli idarecilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimiz ile sevgili öğrencilerimize ayrıca Uzunköprü eğitim ailesine destek olarak yalnız bırakmayan hayırseverlere ve eğitim gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Her biri çok kıymetli ve eşsiz birer bilgi çağı bireyi olan yeni nesil öğrencilerimize güzel yarınlara ulaşmak üzere çıktıkları yolculukta rehberlik etmek görevimizdir. Evlatlarımızın okuyan, araştıran, bilgi teknolojilerinin uygulayıcısı ve tasarımcısı olan ve 21.yüzyıl becerileri ile donatılmış birer birey olması fedakâr gayretimizin sebebidir.

2021-2022 Eğitim-öğretim yılının II.dönemi ilk ders zili 7 Şubat 2022 Pazartesi günü çalacaktır. Bir dönem boyunca göstermiş oldukları çaba ve çalışmalarından dolayı Uzunköprü eğitim ailemizin tüm bireylerini tebrik eder, okullarımızda tekrar bir araya gelene kadar bol bol kitap okuyacakları, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir tatil geçirmelerini saygı ve sevgilerimle dilerim. ‘’dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL