Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 119

ZİYARETİN GÜNDEMİ UZUNKÖPRÜ OSB

  AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ederek ilçemizin en büyük problemleri arasında..

ZİYARETİN GÜNDEMİ UZUNKÖPRÜ OSB

 

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ederek ilçemizin en büyük problemleri arasında yer alan işsizliğin önüne geçmesi amacıyla yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Edirne’de yapılan ve yapımı devam eden bakanlık projeleriyle alakalı görüş alışverişinde bulundu.

 

Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal; Edirne Milletvekilimiz Sayın Ahmet Baran Yazgan ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın ibrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik.Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere ilimizdeki bakanlık yatırımları ve hemşehrilerimizin taleplerine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.” İfadelerine yer verdi.

 

Konu hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ise; “Edirne Milletvekilleri olarak Sn. Fatma Aksal ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Sn. İbrahim Yumaklı’yı nöbetçi olarak görev yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettik.Sayın Bakan’a halkımızdan topladığımız talepleri ilettik.Bize misafirperverliğini gösteren Sayın Yumaklı’ya ve Milletvekili olarak asli görevimiz olan vatandaşımız ile yürütme organları arasındaki köprüyü kurmak adına birlikte ziyaret gerçekleştirdiğimiz mevkidaşıma teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL