Edirne Haberleri Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 251

AK PARTİ’DE SEÇİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir yerel seçimler sonrası İlçe Başkanları ve Yerel Seçimlerde yarışmış olan Belediye Başkan adaylarıyla bir araya geldi.  ..

AK PARTİ’DE SEÇİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir yerel seçimler sonrası İlçe Başkanları ve Yerel Seçimlerde yarışmış olan Belediye Başkan adaylarıyla bir araya geldi.

 

Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba; ““Genel Merkez Yerel Yönetimler Marmara Bölge Başkanımız, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Mustafa Demir’in başkanlığında, 31 Mart Seçimleri değerlendirme ve istişare çalışmaları kapsamında; İl Başkan Vekilimiz Aydoğan Akıncı, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Başkan Adayları olarak Edirne İl Başkanlığımızda toplantımızı gerçekleştirdik.Bizim vatan sevdamız, Edirne aşkımız bitmez…Gücümüz yettikçe hem bu cennet vatan hem bu güzel şehir için çalışmaya devam.” İfadelerini kullandı.

 

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar ise; “İstanbul milletvekilimiz Genel merkez Yerel yönetimler başkan yardımcımız Sayın Mustafa Demir başkanlığında ,Edirne İl Başkanlığımızda İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Başkan Adaylarımız ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın çalışmaları kapsamında 31 Mart Seçimleri değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL