Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 282

POLİS ARACINA SALDIRIYA 12 GÖZALTI

Edirne’de geçtiğimiz günlerde sivil polis ekiplerine yapılan silahlı saldırı ile ilgili gerçekleştirilen operasyon kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı. Edirne’de yılbaşı gecesi sivil polis ekiplerine yapılan silahlı saldırıyla ilgili Edirne İl..

POLİS ARACINA SALDIRIYA 12 GÖZALTI

Edirne’de geçtiğimiz günlerde sivil polis ekiplerine yapılan silahlı saldırı ile ilgili gerçekleştirilen operasyon kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne’de yılbaşı gecesi sivil polis ekiplerine yapılan silahlı saldırıyla ilgili Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda toplamda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda Asayiş, Narkotik ve Özel Harekat ekiplerinin katıldığı geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Edirne merkez ve Havsa ilçesinde belirlenen adreslere şafak baskını yapıldı.

Ekiplerce belirlenen adreslere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda pompalı tüfek, 2 av tüfeği, kurusıkı ve normal 4 tabanca, çelik yelek, muşta, pala ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Düzenlenen operasyon kapsamında toplamda 12 şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL