Yurt Haberleri Okuma Sayısı: 139

MGM’DEN AŞIRI SICAK UYARISI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin Erken Uyarı Merkezi, hava sıcaklığının 19-24 Temmuz tarihleri arasında mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirterek, vatandaşları sıcak çarpmasına karşı uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre..

MGM’DEN AŞIRI SICAK UYARISI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin Erken Uyarı Merkezi, hava sıcaklığının 19-24 Temmuz tarihleri arasında mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirterek, vatandaşları sıcak çarpmasına karşı uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara Bölgesinde etkili olan sıcak hava dalgasının, 19 Temmuz Çarşamba gününden itibaren tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Marmara Bölgesinde mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerine çıkması beklenirken, Trakya’da en yüksek sıcaklığın 41 derece ile Edirne’de görülmesi bekleniyor.

Yetkililer, sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL