Eğitim Okuma Sayısı: 86

KURTAR:İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR!

  KURTAR:İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR! 2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. Ara tatil 10 Kasım 2023 Cuma bugün itibariyle başlıyor.Ara tatil 20 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek.Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray..

KURTAR:İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR!

 

KURTAR:İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR!

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. Ara tatil 10 Kasım 2023 Cuma bugün itibariyle başlıyor.Ara tatil 20 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek.Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Kurtar 1. Ara Tatil Sebebiyle bir mesaj yayınladı.Kurtar mesajında; “Sevgili Öğrencilerimiz,Büyük bir coşku ile başladığımız 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ara tatiline ulaştık. 9 günlük bu arada hem dinlenmeli hem de derslerinizi unutmayarak bol bol tekrar çalışması yapmalısınız. Hayatın çok güzel bir kitap olduğunu da göz ardı etmeden ailenizle zaman geçirmenizi, kitap okumanızı, doğa gezileri yapmanızı, sevdiklerinizi ziyaret etmenizi, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılmanızı öneririm. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum.

Değerli Velilerimiz,Eğitimin en önemli ögelerinden biri olarak bizlere verdiğiniz destek ile sizlerin de en az çocuklarımız kadar yorulduğunuzu biliyoruz. Bizler bu süreçte, Mesleki Eğitim Çalışmaları kapsamında öğretmenlerimizle birlikte ara tatil sonrası için hazırlıklarımızı yapıyor olacağız. Bu ara tatilde bol bol dinlenmenizi, tatil dönüşü için enerji toplamanızı öneriyor, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.Eğitim Ordusunun Değerli Neferleri,Sevgili Öğretmenlerimiz,2023-2024 eğitim-öğretim yılının dörtte birini tamamlamış bulunuyoruz. Çocuklarımızın geleceği için mücadele ederken en büyük görevin size düştüğünü ve bu süreçte çok yorulduğunuzu biliyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.’ Bizler de çıktığımız bu  yolda ara tatil boyunca kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz ve güç toplayıp çocuklarımızın başarısını artıracak çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle, 20 Kasım Pazartesi günü kaldığımız yerden devam etmek üzere hepinize iyi tatiller diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL