Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 124

GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ve Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği iş birliğiyle seminerlerini sürdürüyor. Bu..

GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ve Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği iş birliğiyle seminerlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ilçemizde 7 okulda toplam 294 öğrenci çeşitli konularda uyarıldı.Edirne Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Edirne Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ve Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği iş birliği ile  “ Gençlik Güvenli Gelecek ” projesi kapsamında;13.03.2024 tarinde 09:00-15:30 saatleri arasında Uzunköprü ilçemizde bulunan, Muzaffer Atasay Anadolu Lisesinde 100, Hüseyin Çorum Sağlık Meslek Lisesinde 160, Kemal Unakıtan İmamhatip Lisesinde 35, Uzunköprü Mimar Müslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 25, Uzunköprü Anadolu Lisesinde 25,

TEV Orhan Çetin Fen Lisesinde 40, Mahmut Arif Dilmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 9 olmak üzere toplam 7 okulda 294 öğrencimize yönelik doğru bilgiye ulaşım, gerçek arkadaş, güçlü iletişim vb. konularda bilgilendirme seminerleri düzenlenmiş, seminerlere katılan öğrencilere bloknot,kalem ve kitap ayracı dağıtımı yapılmıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL