Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 77

TOBB ANAOKULU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası öncülüğünde gerçekleştirilen TOBB Anaokulu inşaatı hızla devam ediyor. Türkiye..

TOBB ANAOKULU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası öncülüğünde gerçekleştirilen TOBB Anaokulu inşaatı hızla devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası öncülüğünde gerçekleştirilen TOBB Anaokulu inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatı  devam eden bu projede okulun donanımı ise 8 derslik, 1 konferans salonu, rehberlik ve destek eğitim odaları gibi birçok birimi barındırıyor. Proje 2024-2025 eğitim-öğretim yılında hizmete girmesi planlanıyor.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Koray KURTAR, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: ” Cumhuriyet  İlkokulu bahçesinde yapımı devam eden 8 derslikli TOBB Anaokulu İnşaatı’nı inceledik. Bu proje, eğitim alanında Uzunköprü ilçesine değerli bir katkı sunarak çocuklara daha iyi bir eğitim imkanı sağlamayı amaçlanmaktadır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL