Edirne Haberleri Kutlama Okuma Sayısı: 298

EDİRNE VALİSİ EKREM CANALP’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran kıymetli bir meslektir. İletişimin en güçlü kanallarından olan..

EDİRNE VALİSİ EKREM CANALP’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran kıymetli bir meslektir.

İletişimin en güçlü kanallarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının en etkiliaracıdır. Halkın düşüncesi, sorusu, hissiyatı,endişesi, sevinci, coşkusu basın aracılığıyla gün yüzüne çıkar. Bu yönüyle kamusal görev yapan basın, milletimizin müşterek sesidir.

Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkımızın haber almasını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız; milletimizin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadır.

Bu noktada tüm olaylara tarafsız bir şekilde bakabilen, gerçek haberin peşinde olan basın mensuplarımızın; demokrasimizin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı bulunmaktadır.

Yerel basın organlarında görev yapan basın mensuplarımız, kamuoyunu aydınlatma görevlerinin yanı sıra bulundukları ilin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de büyük katkı sağlamaktadır.

İlimizin tanıtılmasında, her alanda gelişmesinde de önemli katkılar sağlayan basın çalışanlarının bugüne kadar gösterdikleri gayreti, bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine yürekten inanıyorum.

Gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak; vatandaşlarımızın kesintisiz bilgi almasını sağlayıp aynı zamanda da Edirne’mizin tanıtımına büyük katkı sunan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini dilerim.

 

 

 

Ekrem CANALP

Edirne Valisi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL