Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 167

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda:2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 22 Eylül 2022 tarihinde UMYO Ersan Kocaman Konferans Salonunda Gerçekleştirildi. Üniversitemizi tercih ederek eğitim hayatına başlayan birinci..

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda:2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 22 Eylül 2022 tarihinde UMYO Ersan Kocaman Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.

Üniversitemizi tercih ederek eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerimizin karşılaşacağı yeni durumlara alışabilmesi, kolaylıkla uyum sağlayabilmesi için Öğr.Gör. Nilgün Ateşli tarafından bilgilendirme programı yapıldı.

Oryantasyon Programı’nda, okulumuzun işleyişi ile birlikte eğitim süreci boyunca öğrencilerimize sunulan hak ve olanaklar ve tüm öğrencilerin gereksinim duyacağı temel bilgiler anlatıldı.

Üniversite yaşamının başında olan öğrencilerimiz için hazırlanan alıştırma ve bilgilendirme programında; üniversitemizin tanıtımı, okulumuzdaki bölümlerin misyonu, sağlık, kültür, spor hizmetleri, beslenme ve barınma, öğrenci kulüpleri, kampüs kart işlemleri, mobil uygulama, şifre ve mail gibi işlemler, DGS sınavı ile geçiş yapılacak bölümleri tanıtan sunumlar yapıldı.

Son olarak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Kılıç konuşmasını yaparak öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı ve program sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL