Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 1.025

KALİTELİ EĞİTİM VE BAŞARININ ADRESİ TEV ORHAN ÇETİN FEN LİSESİ

Tev Orhan Çetin Fen Lisesi  Okul Müdürü Hakan KAŞKAVAL,Gazetemize yaptığı açıklamada: 2022 YKS YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİNİ gazetemiz aracılığı ile Kamuoyunla paylaştı. Tev Orhan Çetin Fen Lisesi  Okul Müdürü Hakan KAŞKAVAL,yaptığı açıklamada:..

KALİTELİ EĞİTİM VE BAŞARININ ADRESİ TEV ORHAN ÇETİN FEN LİSESİ

Tev Orhan Çetin Fen Lisesi  Okul Müdürü Hakan KAŞKAVAL,Gazetemize yaptığı açıklamada: 2022 YKS YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİNİ gazetemiz aracılığı ile Kamuoyunla paylaştı.

Tev Orhan Çetin Fen Lisesi  Okul Müdürü Hakan KAŞKAVAL,yaptığı açıklamada: Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 52 mezun vermiş olup tüm öğrencilerimiz 2022 YKS’ye girmiş ve tercih yapacak yeterli puanı almıştır. İstediği programa göre 24 öğrencimiz tercih yapmıştır. Tercihlerine göre yerleşen öğrencilerimizin % 37,5’i sağlık alanında, % 33.3’ü mühendislik alanında ve % 29,2’si diğer alanlarda üniversiteye yerleşmiştir. Öğrencilerimiz LGS ‘de almış oldukları lise yerleşme puanlarını okulumuzda daha da yükseğe çekerek üniversite sınavlarında başarılı olmuşlardır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, gelecek yaşamlarında da sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ederiz.’’Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL