Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 111

YUNANİSTAN’A KAÇAMADI

Hakkında 11 farklı mahkemeden suç kaydı ile arama kaydı bulunan bir kişi, kendisini Yunanistan’a kaçırmaya çalışan organizatör iki kişi ile Meriç Küçükaltıağaç köyü ormanlık arazisinde jandarma ekiplerince yakalanırken, Uzunköprü’de de..

YUNANİSTAN’A KAÇAMADI

Hakkında 11 farklı mahkemeden suç kaydı ile arama kaydı bulunan bir kişi, kendisini Yunanistan’a kaçırmaya çalışan organizatör iki kişi ile Meriç Küçükaltıağaç köyü ormanlık arazisinde jandarma ekiplerince yakalanırken, Uzunköprü’de de bir kişinin evinde uyuşturucu ele geçirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada her iki olaya ilişkin şunlara yer verildi:“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.Bu kapsamda; Meriç İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yurt dışına kaçmaya çalışan şahısların ve bağlantılı oldukları organizatörlerin yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; hakkında 11 farklı mahkemeden suç kaydı ile arama kaydı bulunan G.D. ve yurt dışına kaçma girişiminde bulunan şahsı Yunanistan ülkesine kaçırmaya çalışan organizatör şahıslar Ö.I. ve O.S. ile birlikte Küçükaltıağaç köyü ormanlık arazisinde yasadışı yollardan yurtdışına kaçırmaya çalışırlarken yakalanmışlardır. Yakalanan 3şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiştir.Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL