Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 1.087

Eşi tarafından 3 kurşunla öldürüldü

Edirne’de 1 çocuk annesi Petek Aksak (22), boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından, vücuduna isabet eden 3 kurşunla öldürüldü.Olay, Cumartesi günü saat 13.10 sıralarında Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki Hatıra Ormanı’nda meydana..

Eşi tarafından 3 kurşunla öldürüldü

Edirne’de 1 çocuk annesi Petek Aksak (22), boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından, vücuduna isabet eden 3 kurşunla öldürüldü.Olay, Cumartesi günü saat 13.10 sıralarında Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki Hatıra Ormanı’nda meydana geldi. Boşanma aşamasında olan Petek Aksak ile Berşan Aksak, parkta buluştu. İkili arasında çıkan tartışmada Berşan Aksak, üzerindeki tabancayı çıkarıp, Petek Aksak’a ateş açtı. Sağ şakak, sol boyun ve göğsüne 3 kuruşun isabet eden Petek Aksak, kanlar içinde yere yığıldı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Petek Aksak’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

5 AYRI SUÇTAN KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Cinayetten sonra kaçan Berşan Aksak ise bir süre sonra polis tarafından olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Aksak’ın 5 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. Petek Aksak’ın cansız bedeni polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

PETEK İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Petek Aksak için dün Yeniimaret Mahallesi’ndeki Bademlik Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.Cenaze törenine Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, AK Parti önceki dönem il başkanı ve belediye başkan adayı Belgin İba, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Cenaze töreninde Petek Aksak’ın ağabeyi Yeniimaret Mahallesi önceki dönem muhtarı Eren Kaçarlar ayakta durmakta zorlandı.

 

ANNESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ
Cenaze namazının ardından Petek Aksak’ın naşı, helallik alınması için Yeniimaret Mahallesi 6’ncı sokaktaki evine götürüldü. Aksak’ın ailesi ve yakınlarının zor anlar yaşadığı dakikalarda annesi Pınar Kaçarlar ise baygınlık geçirdi.Petek Kaçarlar daha sonra Yeniimaret Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

KIZI KORUMA ALTINDA
Öte yandan Petek Aksak’ın, Berşan Aksak ile yaklaşık 1 yıldır boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Berşan Aksak’ın barışma bahanesiyle Petek Aksak’ı olay yerine çağırdı iddia edilirken, çiftin 4 yaşındaki kızları Eflin Aksak ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı.

KOCA TUTUKLANDI

Cinayetten sonra yakalanan koca Berşan Aksak bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SON KADIN CİNAYETİ ŞUBAT AYINDA YAŞANMIŞTI
Kentte son olarak 15 Şubat’ta İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser Ali Y., yaklaşık 2 yıl önce boşandığı, kendisi gibi Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru eski eşi Sevda Kuş’u tabancayla öldürmüştü.
Koca Sinan Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’ndeki polis lojmanlarında meydana gelen olayın ardından yaya olarak kaçan Ali Y., polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL