Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 97

YENİ ADALET GAZETESİ 7 YAŞINDA

İlçemiz gazetelerinde Yeni Adalet Gazetesi 20 Nisan 2024 Cumartesi günü 7. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.Konu hakkında gazetemize konuşan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Adnan Karakaya; “Uzunköprü ve Edirne’nin gazetesi olan Yeniden Adalet..

YENİ ADALET GAZETESİ 7 YAŞINDA

İlçemiz gazetelerinde Yeni Adalet Gazetesi 20 Nisan 2024 Cumartesi günü 7. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.Konu hakkında gazetemize konuşan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Adnan Karakaya; “Uzunköprü ve Edirne’nin gazetesi olan Yeniden Adalet Gazetesi 1968 yılında ilk temellerini atarak bugüne kadar tarafsız ve objektif yayıncılığından taviz vermeyerek Cumartesi günü 7. Yaşına girdi.1968 yılından 2016 yılına kadar Adalet Gazetesini 48 yıl boyunca çıkaran Karakaya ailesi 20 Nisan 2017 yılından bu yana da bölgenin renkli ve kuşe kağıda basılan ilk ve tek gazetesini yayınlamaya devam ediyor.

20 Nisan 2017’de yayın hayatına başlayan “Uzunköprü için Yeniden Adalet Gazetesi” bu yolda sapmadan istikrarlı bir şekilde ilkeli gazetecilik hayatına devam edecektir.Bize güç veren okurlarımızın da desteğiyle daha  nice yıllara ulaşacağız.Bu durum bizim için oldukça gurur verici.Bizimle bu yolda ilerleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Gazetecilik hayatımızda 56 yılı geride bırakıyoruz.Edirne basını içerisinde aralıksız yayın yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.56 yıldır tarihi şehrimizin arşivini tutuyor,belleği olmaya devam ediyoruz.Gazetemizin bugünlere kadar kazasız,belasız gelmesinde emeği geçenlere,tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.Gerçek haberin,doğru adresi olarak kalmaya devam edeceğiz.Saygılarımızla.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL