Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 308

VATANDAŞ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖNDER KURUŞAR’A SORUYOR ? ERGENE ŞEHİR STADI’NI NE ZAMAN YAPACAKSINIZ?

1988-1989 yıllarında  2. Ligde Fırtınalar Estiren Tarihi  Şehrin  bugünlerde Bir Stadı Bile Yok!   AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, AK Parti İlçe Başkanı ..

VATANDAŞ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI  ÖNDER KURUŞAR’A SORUYOR ? ERGENE ŞEHİR STADI’NI NE ZAMAN YAPACAKSINIZ?

1988-1989 yıllarında  2. Ligde Fırtınalar Estiren Tarihi  Şehrin  bugünlerde Bir Stadı Bile Yok!

 

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, AK Parti İlçe Başkanı  Önder Kuruşar, AK Parti İl gençlik kolları başkanı  Burak Canbaz  Edirne İli ve Uzunköprü İçinde yapılan halı sahalarla övünürken, Uzunköprü Şehir Sdatyumunu yapımı için ağızları bıçak açmıyor.

Yaparsa AK Parti yapar  dedikleri gibiysi  3 yıldır  Ergene Şehir Stadı’nı Neden yapmıyor?

 

2020 yılında  ‘yenisi yapılacak’ denilerek yıkılan Ergene Kapalı Spor Salonu ve Ergene Şehir Stadı’nın. Yerinde şimdilerde gece alemcilerin durak yeri oldu.

 

Bir zamanlar dönemin şöhretli sporcularını ağırlayan, tıklım tıklım tribünleri ile 2. lige kadar yükselip fırtınalar estiren koca bir şehrin stadyumu adeta yok edildi! Yıkılmasının ardından ilk olarak 17 Haziran 2022 tarihinde Ergene Şehir Stadı ve Kapalı Spor Tesisinin tamamının yapım için ihaleye çıkılmış ancak ihaleye talipli çıkmayınca süreç sonuçlanamamıştı.  Aradan iki ay geçtikten sonra ise yapım işine teklif verecek firmaların maliyetlerini azaltmak adına ‘kısım kısım’ ilerlemesine karar verilerek Ergene Şehir Stadına 500 kişilik tribün yapılması için ihaleye çıkılmıştı. 17 Ağustos 2022 tarihinde yapılan bu ihale içinde talipli çıkmaması sonucu Uzunköprü için ‘Şehir Stadı’ defteri  AK Parti Hükümeti tarafından rafa kaldırılmış   gözüküyor…

Hür Gazete olarak defalarca gündeme taşıdığımız Ergene Şehir Stadı’nın durumu nedir diye  sorularımıza  AK Parti 28. dönem milletvekili Aday adayı ve  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Canbaz , “Uzunköprü’deki gençlik yatırımları için buradayız. Bizim bir yanımız 21 yıldır genç diyerek önce gençlik ve spor bakanlığına bağlı yüzme havuzumuzu ardından Oğuz Arda Sel spor tesisimizi ziyaret ettik.  AK Parti ile 2002 yılından itibaren ülkemizdeki gençlik merkezi sayısı 4 kat arttı. Biz sosyal bir devletiz, gençlerin isteklerini önemseyen bir hükümetiz.  AK Parti gençlerin partisidir. İnşallah Ergene stadyumunu da bu saydığımız yatırımlarını nasıl yaptıysak orayı da tekrar yapıp gençlerimizin ve spor camiamızın hizmetine açacağız.” dedi.

Uzunköprülü Spor severler Canbaz ve Ak parti yöneticilerine soruyor ? Ne Zaman yapacaksınız?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL