Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 673

UZUNKÖPRÜSPOR’UN YENİ BAŞKANI ERKAN DAVAS

Uzunköprüspor’un Olağan Kongresi 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 13:00’da kulübün Uzunköprü Belediyesi İş Hanı’da bulunan kulüp merkezinde yapıldı.3 Eylül 2023 Pazar günü yapılan Uzunköprüspor Olağan Kongresi’nde başkan Erkan Davas..

UZUNKÖPRÜSPOR’UN YENİ BAŞKANI ERKAN DAVAS

Uzunköprüspor’un Olağan Kongresi 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 13:00’da kulübün Uzunköprü Belediyesi İş Hanı’da bulunan kulüp merkezinde yapıldı.3 Eylül 2023 Pazar günü yapılan Uzunköprüspor Olağan Kongresi’nde başkan Erkan Davas olarak seçildi.

 

1 Eylül 2023 Akşamı saat 21:00’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı sonrası çıkan ortak kararda kendisinin ortak aday olarak belirlendiğini belirten Davas; “Kulübümüz mevcut yönetim kurulu , Olağanüstü genel kurul kararı alarak Uzunköprüspor’umuzun önünü açmıştır. Eleştiriler , Kişisel kırgınlıklar olabilir.Şimdi yapmamız gereken , her şeyi bir kenara bırakıp yeniden ayağa kalkma zamanıdır.

Uzunköprüspor ‘umuzun Olağan Genel Kurul Toplantısı 2024 ( Haziran – Temmuz ) yılında yapılmıştır.03 Eylül 2023 pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulda seçilen Yönetim Kurulunu 8 – 10 aylık zorlu bir süreç beklemektedir. Bu sürecin aşılabilmesi için yapılacak olan en önemli konu, Güvenle ve Birlik beraberlikle 53 yıllık Çınarımızı en iyi şekilde temsil edecek bir Yönetime kavuşturmaktır.Omuz Omuza vererek herşeyin üstesinden geleceğimizi biliyoruz..”ŞİMDİ UZUNKÖPRÜSPOR İÇİN AYAĞA KALKMA ZAMANI”.Geçtiğimiz haftalarda bir basın toplantısı düzenleyen mevcut Uzunköprüspor kulübü başkanı Erol Kıvrak aday olmayacağını belirtmişti.

Hür Gazete Ailesi olarak Erkan DAVAS ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

Haber: Fatih KARAGÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL