Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 485

UZUNKÖPRÜSPOR SEYİRCİSİNE HASRET

Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalarak ligi tamamlanırken, ligde Edirne’yi temsil eden Uzunköprüspor sahası tamamlanmadığı için oluşan birçok sorunla boğuşuyor, verilen stat sözü yerine getirilmeyen kulüp, son 3 yıldır tüm maçlarını..

UZUNKÖPRÜSPOR SEYİRCİSİNE HASRET

Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalarak ligi tamamlanırken, ligde Edirne’yi temsil eden Uzunköprüspor sahası tamamlanmadığı için oluşan birçok sorunla boğuşuyor, verilen stat sözü yerine getirilmeyen kulüp, son 3 yıldır tüm maçlarını adeta deplasmanda oynuyor…

Bölgesel Amatör Lig’de Edirne’yi temsil eden Uzunköprüspor sahası tamamlanmadığı için oluşan birçok sorunla boğuşuyor.

Yıllardır sahası onarımda olan, verilen stat sözü yerine getirilmeyen Uzunköprüspor biriken sorunlar nedeniyle ligde de kötü günler geçiriyor.

Uzunköprüspor üç yıldır adeta bütün maçlarını deplasmanda oynuyor. Normal deplasman maçları için gittiği maçların haftasında içerde oynaması gereken maçlarını yine Edirne’de Saraçhane stadında oynadığından yine deplasman gibi masraf yapması nedeniyle seyircisinden mahrum olarak maçlara çıkmak zorunda kalıyor.

UZUNKÖPRÜ ÜVEY EVLAT MI?

Her yıl “Mayıs’ta Uzunköprü’nün sahası BAL için hazır olacak” sözü üzerinden üç Mayıs geçmesine karşın ve sahası hazır olduğu halde ufak tefek birkaç eksikliğin tamamlanmaması nedeniyle Uzunköprüspor içerde oynaması gereken maçlarını Edirne’de deplasman havasında oynamak zorunda kalıyor.

Uzunköprü futbol sahasının olduğu yer devletin. Belediyeye veya Uzunköprüspor’a ait olsa belki sorun ilçe düzeyinde çözülebilecek. Fakat kamunun elinde olması, verilen sözlerin tutulmaması sonunda sorun her yıl büyüyerek devam ediyor.

BİTMEYEN STAD

Uzunköprüspor stadının yıkıldıktan sonraki durumunu gördükten sonra 25 Kasım Stadı’nın yıkılmasının gündemde olduğunu düşününce bir Edirneli olarak “eyvah” diyesi geliyor insanın. Uzunköprüspor yöneticisi aynı zamanda Teknik Direktörü Sinan Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:;

Amacımız bir/iki takviye ile daha iyi bir Uzunköprüspor kurmak ve seyircimizle butunlesmek istiyoruz.

Takımımızda şu anda U 19’dan 9 -10 oyuncu var kadromuzda. BAL liginden başka U11 U 12 U 13, U 15, U 16 ve U 18’de de takımlarında var ve liglere katıldık Uzunkoprusporda her yaş kategorisine spor yaptırdık Yani alt yapımız adeta bir futbolcu fabrikası gibi çalışmaya devam ediyor. Uzunköprü Belediyesi bizlere büyük destek oluyor.

TEK EKSİĞİMİZ FUTBOL SAHASI

Bizim en büyük sorunumuz sahamızın olmaması. Bütün maçlarımızı deplasmanda oynuyor gibiyiz. Deplasman giderleri çok yüksek. 40 – 50 bin lira gibi rakamlar çıkıyor karşımıza deplasmanlarda. İçerdeki maçlarımızı bile Edirne’de deplasmanda oynar gibi oynuyoruz. Seyircimizden yıllardır ayrıyız. Sahamız olsa seyircimizin önünde oynayacağımız maçlarda mutlaka farklı sonuçlar çıkacak ortaya.

Çok genç, koşan bir takımız. Bu sezon öyle maçlar oynuyoruz inanılmaz. Bir atsak arkası gelecek belki beş atacağız. Ama tecrübesizlik ve takım oyuncularımızın çok genç olması ve seyircimizin arkamızda olmaması bu yıl bu sıkıntıları yaşamamızın en büyük nedenleri.

SEYİRCİMİZE HASRET KALDIK

Seyircimiz bize, biz seyircimize hasret kaldık. Uzunköprüspor yönetimi olarak beklentimiz bizlere verilen sözün tutularak bir an önce sahamızın eksikliklerinin tamamlanarak açılması, seyircimizle bütünleşerek daha başarılı bir Uzunköprüspor haline gelebilmek.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL