Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 335

UZUNKÖPRÜSPOR KONGREYE GİDİYOR

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Uzunköprü Spor Kulübü Başkanı Erol Kıvrak ve takımın teknik direktörü Sinan Çetinkaya yönetimin Ağustos ayı içerisinde kongreye gideceğini,mevcut yönetim olarak ise aday olmayacaklarını belirtti. Uzunköprü Spor..

UZUNKÖPRÜSPOR KONGREYE GİDİYOR

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Uzunköprü Spor Kulübü Başkanı Erol Kıvrak ve takımın teknik direktörü Sinan Çetinkaya yönetimin Ağustos ayı içerisinde kongreye gideceğini,mevcut yönetim olarak ise aday olmayacaklarını belirtti.

Uzunköprü Spor Kulüp Başkanı Erol Kıvrak gazetemize yaptığı açıklamada; “2021 yılından bu yana yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Uzunköprüspor’u yaşatmak adına var gücümüzle çalıştık.

Geçen 2.5 yıllık süreçte büyük zorluklar yaşayarak bu günlere geldik.Yaşanan sürecin başlangıcında Uzunköprüspor yönetimine talip olan çıkmayınca ve yönetim kayyuma devredilme ve kapanma sürecine girince bizi davet ederek kulübün kapanmaması adına bize her türlü desteği sağlayacağına söz vererek ikna eden Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a inanarak bu yola çıktık.İlk yıl belediyenin yok denecek kadar olan desteği ve kendi çabalarımızla BAL Ligini tamamladık.

  1. Sene yine sözler verildi.Ama bu sözler tutulmadı.Her yıl her takımın BAL Liginde 10 Milyon TL Gibi rakamların harcandığı bir ortamda 750 bin TL gibi bir destekle ki bunun 250 Bin TL’si Demirhan Madencilik,500 Bin TL’si Uzunköprü Belediyesi olmak üzere toplam 750 Bin TL bütçeyle sezonu tamamladık.Bu süreçte çok zorluklar yaşadık.Verilen sözlerin hiçbiri tutmadı.Başka bir destekte görmedik.Sayın Özlem Becan ise 2. Sezondan itibaren ne takımla ne de başka birisiyle ilgilenmedi.

Ve bizi yarı yolda bıraktı.Ama biz ona kızmıyoruz.Demek ki bu işe inancı bu kadarmış.Özetle geldiğimiz noktada hiçbir destek olmadığından ve BAL Liginden mücadele etmek için yüksek meblağlar gerektiğinden dolayı kulübün önünü açmak adına yönetim kurulu adına olağanüstü kongre kararı aldık.Yapılacak olan kongrede aday olmayacağım ve arkamızdan atıp tutanların taşın altına ellerini koyup koymayacaklarını tüm Uzunköprü kamuoyu ile hep birlikte göreceğiz.Geçtiğimiz haftalarda Uzunköprü’müzün yeni seçilen Milletvekilleri olan Ediz Ün ve Mehmet Akalın ile sponsor konusunda kulübe yardımcı olmaları için görüştük.Ancak bu konuda bir gelişme olmadı.Ve maalesef sponsor bulamadık.” İfadelerini kullandı.

ÇETİNKAYA:ARTIK MAÇLARIMIZI EVİMİZDE OYNAMAK İSTİYORUZ

2021 Yılında yıkımına başlanan ve en yakın zamanda yerine yenisi yapılacağı açıklanan Uzunköprü Ergene Stadyumu’nun 2 yıldır bir çivi bile çakılmadığını belirten Uzunköprüspor Teknik Direktörü Sinan Çetinkaya deplasman giderlerini çok yüksek olduğunu yetkililerden en  yakın zamanda stadın tamamlanmasını beklediklerini açıkladı.Çetinkaya verdiği demeçte; “Keşan’ın stadı bizden 1.5 yıl sonra yıkılmasına rağmen kısa sürede tamamlanarak kullanıma açıldı.Giderlerin önemli bir kısmı Deplasman giderlerine gidiyor.Bu sorunun bir an önce çözülmesini yetkililerden talep ediyoruz.’’Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL