Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 133

UZUNKÖPRÜ’DE 7565 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

UZUNKÖPRÜ’DE 7565 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI İlköğretim Haftası 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde kutlandı.İlçemizdeki programda Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde yapılan programla ve çeşitli programlarla kutlandı.İlk olarak ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk..

UZUNKÖPRÜ’DE 7565 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

UZUNKÖPRÜ’DE 7565 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

İlköğretim Haftası 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde kutlandı.İlçemizdeki programda Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde yapılan programla ve çeşitli programlarla kutlandı.İlk olarak ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde yapıldı.Program dahilinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması,bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

 

Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Kurtar; “Bugün yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bugünkü törenimize, Cumhuriyetimiz’in 10. yıl kutlamalarına şahitlik etmiş, adını Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Atatürk İlkokulumuz ev sahipliği yapmaktadır. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının tüm Atatürk İlkokulu ailesine; Muğlamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.İlköğretim haftası etkinlikleri son olarak ilçemiz Şinasi İlkokulu’da gerçekleştirilen kaynak kitap dağıtımı ile sona erdi.Bu programa ise Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü,Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bülent Ulusoy ve Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Kurtar katıldı.Hür Gazete haber merkezinin edindiği bilgiye göre 2023-2024 eğitim öğretim yılında 4 anaokulu,16 ilkokul,15 ortaokul ve 11 lisede 660 öğretmen,7565 öğrencide ders başı yaptı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL