Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 503

UZUNKÖPRÜ SAHİPSİZ DEĞİLDİR!!

Sevgili okurlarım, 15 Şubat 2021 Pazartesi Köşemde  Bülbül  Korusu hakkında düşüncelerimi ve Uzunköprü’de yaşayan bizler  Bülbül korusu (Dallık)Uzunköprü Halkınındır yazdık. Yazmaya da devam edeceğimizi beyan ettik. 23 kuruluş temsilcilerinin imza..

UZUNKÖPRÜ SAHİPSİZ DEĞİLDİR!!

Sevgili okurlarım, 15 Şubat 2021 Pazartesi Köşemde  Bülbül  Korusu hakkında düşüncelerimi ve Uzunköprü’de yaşayan bizler  Bülbül korusu (Dallık)Uzunköprü Halkınındır yazdık. Yazmaya da devam edeceğimizi beyan ettik.

23 kuruluş temsilcilerinin imza dilekçelerini kaymakamlık makamına verdiklerini de yazdık. Bir kısım var ki ellerini öyle güzel ovuşturuyor ki! Uzunköprü’lüler birlik olamaz biz istediğimiz gibi at oynatırız.Bende buradan diyorum ki o kadar uzun boylu değil. UZUNKÖPRÜ SAHİPSİZ DEĞİLDİR!! Devletin Temsilcisi Uzunköprü Kaymakamımız, Seçtiğimiz Milletvekillerimiz,Bu şehrin Anahtarını teslim ettiğimizi Şehrin Emini, Seçtiğimiz Siyasi Parti İlçe Başkanları, Seçtiğimiz Dernek Oda Başkanları, Seçtiğimiz İl genel Meclis Üyelerimiz, Yerel Gazetecilerimiz,ve Uzunköprü Halkı Kenetlenmiş olarak mücadelesine hız vermiştir.

16 Şubat 2021 Salı Günü Bülbül korusuna dikkat çekilmek için ALİ ÇITAK’IN Bülbül Ormanı’nın güzellikleri adlı fotoğraf sergisi açılışı yapıldı.

Şehrin emini Özlem Becan’ın konuşmasını dikkatle okuyun .Başkan Becan Diyor ki “Lütfen cümlelerimdeki gizli özdeyi bulun. Lütfen cümlelerimdeki gizli özdeyi irdeleyin bu 3 beş kişinin kimlerle organik bağı olduğunu iyi tespit edin !!!”

Sevgili okurlarım, başkan başkanım neler neler dedi. Uzunköprü’de yayın  yapan yerel gazeteler canlı yayın yaparak sizlere ulaştırmaya çalıştık. Bugünde haber ve yorumlarla sizleri daha çok bilgilendirmek için yazıyor çiziyoruz.

2 Şubat 2021 Belediye meclis toplantısını belediyenin sosyal medya hesabından hep birlikte canlı yayınını  izledik. AKP Belediye meclis üyeleri Bülbül Korusu için ellerini kaldırdılar birlikteyiz dediler. Dediler de ortalarda gören yok.?!

AKP Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin bir açıklama yaptı.Yapılan açıklamayı da  yayınladık.

Tüm  açıklamalarından ön saflarda yer alan İl Genel Meclis Üyesi Nedret AKBULUT’un sesi hiç çıkmadı. Bir kenara sinmiş vaziyette.            Yandaşlarının yazdıklarına kendisine aktarılan bilgilere bakıp kartel medyaya laf yetiştirecek. Onlar gibi düşünmeyen,konuşmayanlar,yaşamayanlara bir isim uyduracaklar.

Kurt politikacı  Nedret Akbulut, şimdi başkanın konuşmalarını defalarca dinlemiştir. Sayın Akbulut’un belki gözünden kaçmıştır. Başkan Özlem Becan’ın partini ilgilendiren şu cümlelerini de oku:

“ Son günlerde yerel muhalefet partisinden şöyle söylemler duyuyoruz efendim Orman İşletme Belediyeye Bülbül Korusunu almasını teklif etmiş,Belediye almamış.Akıl var izan var,yıllardır Çamlık alanını dahi talep edip alamayan Belediyeye Bülbül Korusu verilecek ve Belediye reddedecek.Böyle bir teklifin olmadığını da açıkça söylemek isterim.Yalan üzerine kurulmuş bu siyaset tarzını hep reddettim reddetmeye de devam edeceğim.Mecliste Bülbül Ormanı özel ağaçlandırmaya konu edilmesin diye el kaldırıp sonra yahu zaten Belediyeye teklif edilmiş alsaydılar diye Uzunköprü insanının gözünün içine bakarak yalan söylemek samimiyetsizlikten başka bir şey değildir.

 

Sevgili okurlarım, Uzunköprü Halkı Nedret Akbulut’un nasıl bir cevap vereceğini bekliyor. Nedret Bey şunu da diyebilir. Ben il genel meclis üyesim şehirle ilgili sorulara ilçe Başkanım cevap verir. Vallahi Nedret Vali böyle  söylerse hiç şaşırmam  sizde şaşırmazsınız değimli? Bu gün ki köşeme noktalamadan  BÜLBÜL KORUSU UZUNKÖPRÜ HALKININDIR KALMASI İÇİNDE MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL