Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 229

UZUNKÖPRÜ MYO’YA 173 YENİ ÖĞRENCİ

ÖSYM’den yapılan açıklamada, 2023-YKS sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2023-YKS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Adayların, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden..

UZUNKÖPRÜ MYO’YA 173 YENİ ÖĞRENCİ

ÖSYM’den yapılan açıklamada, 2023-YKS sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2023-YKS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Adayların, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebileceği kaydedildi.

 

Açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre ilçemizde bulunan Uzunköprü Meslek Yüksekokulu’nda yer alan 5 bölüme toplamda 173 yeni öğrenci yerleşti.Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yeni kayıtlarla birlikte 5 bölümde doluluk oranı %100’e ulaştı.Yerleşim sonuçlarına göre Uzunköprü MYO’daki bölümler ve yeni yerleşim sayıları şu şekilde:Maliye 52,Sağlık Kurumları İşletmeciliği 42,İşletme Yönetimi 21,Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı:32,Yerel Yönetimler:26

 

KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan yerleştirme sonuçlarının belli olmasıyla kayıt tarihleri de netleşmiş oldu.Uzunköprü MYO Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,Kayıt işlemlerinin 28 Ağustos-1 Eylül 2023 Tarihleri arasında yapılabileceği,Elektronik kayıt tarihlerinin ise 28-30 Ağustos tarihleri olduğu belirtildi.Kayıt işlemleri Balkan Kongre Merkezi’nde yapılacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL