Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 188

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ’NDE MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

  UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ’NDE MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ 31 Mart seçimlerinin ardından Uzunköprü Belediyesi’nde müdür değişikliğine gidildi.Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan müdürlerimizde değişiklikler yapılmıştır. Başkan Yardımcılığı’na Celal İnal,İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne Yücel..

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ’NDE MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

 

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ’NDE MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

31 Mart seçimlerinin ardından Uzunköprü Belediyesi’nde müdür değişikliğine gidildi.Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan müdürlerimizde değişiklikler yapılmıştır. Başkan Yardımcılığı’na Celal İnal,İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne Yücel Tunçay,İtfaiye Müdürlüğü’ne Engin Bulut,Kültür İşleri Müdürlüğü’ne Yosun Çotra,Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne Mehmet Ali Domatesçi,Yazı işleri Müdürlüğü’ne Hanife Gökçe,Temizlik İşleri uhdesinde kalmak kaydı ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne Onur Atlı getirildi.

 

Konu hakkında Uzunköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Başkan Yardımcılığı’na Celal İnal,İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne Yücel Tunçay,İtfaiye Müdürlüğü’ne Engin Bulut,Kültür İşleri Müdürlüğü’ne Yosun Çotra,Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne Mehmet Ali Domatesçi,Yazı işleri Müdürlüğü’ne Hanife Gökçe,Temizlik İşleri uhdesinde kalmak kaydı ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne Onur Atlı atanmıştır.Yeni görevlerinde müdürlerimize başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL